Astra Film Festival caută voluntari

De: Mioara Tronaru / 27.06.2014, 07:00
Astra Film Festival caută voluntari
Astra Film Festival, cea mai intensă săptămână a filmului de non-ficţiune, se apropie! Vrei să faci parte din echipa de organizare? Înscrie-te voluntar la AFF şi descoperă din interior lumea fascinantă a filmului documentar. Vei învăţa de la profesionişti din domeniu şi vei putea să-ţi descoperi, dezvolţi sau îmbunătăţeşti propriile abilităţi în organizarea unui eveniment.

Pe lângă responsabilităţile tale ca voluntar în echipa unuia dintre cele mai importante festivaluri europene de cinema non-ficţional, vei avea acces la proiecţii, concerte, expoziţii şi vei putea interacţiona cu regizori, teoreticieni, jurnalişti invitaţi din lumea întreagă.

Dacă eşti serios, responsabil, creativ, determinat şi te descurci de minune să lucrezi într-un colectiv înseamnă că eşti potrivit să fii voluntar la Astra Film Festival. Înscrierea se face prin completarea unui formular existent pe site – www.astrafilm.ro – şi trimiterea lui împreună cu o fotografie în format .jpg la adresa [email protected], până la data de 15 septembrie 2014. Aplicaţiile vor fi evaluate, iar mai apoi vei fi contactat pentru un scurt interviu. Munca de voluntariat aduce întotdeauna doar satisfacţii: vei lucra într-o echipă profesionistă, determinată şi prietenoasă; te vei bucura de atmosfera unică a festivalului; iar la final vei fi răsplătit cu o diplomă care atestă implicarea ta în festival şi care îţi va servi drept recomandare pentru activităţi viitoare.