Atatea roluri, un singur personaj Anamaria Marinca

Apropo.ro / 27.08.2008, 10:18
Atatea roluri, un singur personaj Anamaria Marinca
A devenit celebra odata cu filmul "4 luni, 3 saptamani si 2 zile", acum joaca in "Boogie", regizat de Radu Muntean.

Canta in limba georgiana, il iubeste pe Francis Ford Coppola si colectioneaza premii dupa premii.

A devenit celebra odata cu filmul "4 luni, 3 saptamani si 2 zile". Acum joaca in "Boogie", regizat de Radu Muntean, film care are premiera luna aceasta. Anamaria Marinca are destula energie ca sa faca cinci filme in opt luni si se pregateste sa cucereasca lumea.

Despre rolul din “Boogie”: “Personajul are varsta mea, insa eu nu am inca responsabilitatea unei familii. A trebuit sa-mi pun niste probleme pe care nu mi le pusesem pana atunci. A fost o incantare sa ma aflu din nou la Cannes, pentru al doilea an la rand. Cu un film romanesc!”

Ar face comedie?: “Mi-as dori foarte mult sa fac comedie, pentru ca n-am explorat prea mult zona asta. Pentru ca mi-am facut debutul in film cu un rol dramatic, intens, am continuat cumva pe linia asta, a rolurilor in filme cu o problematica ce tine de social si politic. Cateodata ca actor te intrebi daca intr-adevar esti util lumii. As vrea sa fiu folositoare oamenilor prin ceea ce fac.”

Ce s-a schimbat dupa “4 luni, 3 saptamani si 2 zile”: “Timpul meu a devenit mult mai pretios. Cat despre celebritate, imi doresc sa trec neobservata. Eu sunt cea care trebuie sa surprinda viata. Eu privesc lumea prin ochii unui actor, nu pot s-o vad altfel.”

Colaborarea cu Francis Ford Coppola: “Este un om care iubeste actorii si am simtit acest lucru inca de la prima intalnire. Nu am avut nicio dificultate in a comunica dincolo de cuvinte cu el, mi-a dat curaj numai prin felul in care se uita la mine. Si-a facut timp pentru mine si am vorbit cate in luna si-n stele.

Citeste mai multe despre Anamaria Marinca pe site-ul The One!

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

Cele mai noi tendinte in machiaj direct de pe catwalk

Cele mai noi tendinte in machiaj direct de pe catwalk

Pregateste-ti portfardul pentru noul sezon si lasa-te ghidata de cele mai noi tendinte de pe catwalk.

Toamna in tendinte

Toamna in tendinte

Inca putin si toamna ne bate la usa. Aceasta nu vine singura ci aduce noi tendinte in moda straziii!

Jocul zilei

Clipul zilei

Filler Balci de balci!
Scopul este de a umple 2/3 din harta cu bile, ferindu-te de cele miscatoare. Cuvinte cheie: balci arges tv tigani distractie mici bere
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza