Atracţii de weekend: Jared Leto la Bucureşti şi Nebunie în Las Vegas

Apropo.ro / 03.07.2014, 12:23
Atracţii de weekend: Jared Leto la Bucureşti şi Nebunie în Las Vegas
În acest weekend, avem parte de concertul trupei lui Jared Leto, Thirty Seconds To Mars, dar şi de premiera unui comedii nebune.

Sâmbătă, 5 iulie, de la orele 20.00, trupa Thirty Seconds To Mars susţine un concert de zile mari la Romexpo.

Thirty Seconds To Mars şi-a consolidat reputaţia ca fiind una dintre cele mai spectaculoase trupe live din lume, printr-un turneu mondial masiv, care va aduce cel mai recent album ”Love Lust Faith and Dreams” şi în România, pentru ceea ce promite a fi unul dintre cele mai mari concerte din vara lui 2014.

”Europa a devenit o a doua casă pentru Thirty Seconds To Mars şi suntem extrem de încântaţi să revenim pe acest continent, pentru o nouă aventură”, spune actorul Jared Leto, care este şi solistru trupei.

 

Tot în acest weekend avem parte de două concerte excepţionale de jazz.

Sâmbătă, 5 iulie, în Piaţa George Enescu, va cânta Carmen Lundy, considerată o solistă de jazz clasic, cu un stil aventuros şi o voce impozantă, fluidă şi mobilă. Acesta i-a adus nominalizări Grammy, zece albume în JazzWeek Top Ten şi un loc trei în topul Billboard Jazz, timp de 23 de săptămâni cu albumul de debut, Good Morning Kiss. Deţine nenumărate alte premii şi distincţii şi a colaborat cu cei mai renumiţi muzicieni din lumea jazzului.

 

Tot în Piaţa George Enescu, duminică, 6 iulie, este rândul lui John Scofield să ne încânte. Cu un stil original şi plin de diversitate, Scofield este un maestru al improvizaţiei, a cărui muzică se încadrează undeva între post-bop, jazz cu tuşe de funk şi R&B. Plecat în turneu aproximativ 200 de zile dintr-un an, alături de membrii grupurilor din care face parte, el este de asemenea profesor adjunct al catedrei de muzică a New York University.

 


Vineri, 4 iulie, are premiera pe marele ecran comedia “Nebunie în Las Vegas” /

Think Like a Man Too, cu Adam Brody, Michael Ealy, Jerry Ferrara, Meagan Good.

În adaptarea ingenioasă realizată după cartea comicului şi gazdei de emisiuni radio-difuzate Steve Harvey, “Act Like A Lady, Think Like a Man”, considerată de către New York Times ca fiind cel mai bine vândut volum, am întâlnit un grup de prieteni buni ale căror legături şi aventuri amoroase deveniseră izvorul comicului savuros sau al reflecţiilor folozofice. Până la urmă, bărbatul care nu vroia să se însoare a cerut-o pe iubită de nevastă, visătorul a cucerit inima fetei celei mai independente, jucătorul s-a aşezat la casa lui după cele 90 de zile impuse de dogma burlacilor, „băiatul mamei” s-a eliberat de sub tutela părintească.

Urmează o mare nuntă în Las Vegas, care constituie un alt stadiu din viaţa cuplurilor, unde se întâlnesc temerile, dorinţele şi bunele, dar falimentarele intenţii.

 

Tot vineri, 4 iulie, debutează drama romantică “Dragoste la persoana a treia” /

Third Person, cu un număr impresionat de vedete în distribuţie: Mila Kunis, James Franco, Olivia Wilde, Maria Bello, Liam Neeson, Adrien Brody, Kim Basinger.

Michael (Liam Neeson) este un scriitor laureat cu premiul Pullitzer care s-a izolat într-o cameră de hotel din Paris pentru a-şi termina cel mai recent roman. Şi-a părăsit de curând soţia, Elaine (Kim Basinger), şi are o relaţie furtunoasă cu o scriitoare tânără şi ambiţioasă, Anna (Olivia Wilde), care are propriile sale planuri bine definite în viaţă.

În paralel, Scott (Adrien Brody), un om de afaceri din America destul de dubios, se află în Italia pentru a fura schiţe de la case de modă. Julia (Mila Kunis), o fostă actriţă de seriale TV, e prinsă în lupta pentru încredinţarea fiului ei de 6 ani cu fostul său soţ, Rick (James Franco), un artist faimos din New York.

Filmul spune trei poveşti despre iubire, pasiune, încredere şi trădare în trei cupluri care par să nu aibă nimic în comun, ci doar legături pur tangenţiale.