Atracţii de weekend: Salonul de carte, Angelina Jolie şi Lala Band

De: Mioara Tronaru / 28.05.2014, 13:37
Atracţii de weekend: Salonul de carte, Angelina Jolie şi Lala Band
În weekend-ul dedicat copiilor, Lala Band are concert, Angelina Jolie este o regină malefică, iar Yanni vine la Bucureşti.

 

Între 28 şi 1 iunie, la Romexpo, are loc Salonul Internaţional de Carte Bookfest.

Invitata de onoare al celei de-a IX-a ediţii va fi Polonia. Sub sloganul „Quo vadis Polonia? Spre următorul Nobel”, Institutul Polonez pregăteşte pentru Bookfest 2014 o serie de evenimente menite să promoveze literatura polonă şi să sporească interesul publicului român pentru autorii contemporani, dar şi clasici polonezi.

 

Pe 1 iunie, Cişmigiul e al copiilor! În această zi specială, parcul este împânzit de baloane, steguleţe, tobogane gonflabile şi locuri de joacă foarte atractive. Fiecare loc creat în mod expres pentru ca cei mici să simtă din plin că sunt sărbătoriţi are denumiri dintre cele mai amuzante Insula Piraţilor, La Ciupercă sau La Cetate sunt doar trei din multitudinea de exemple.

 

 

Vineri, 30 mai, Yanni are spectacol la Sala Palatului, de la orele 20.00. Concertul lui Yanni adună numeroase instrumente precum pian, claviaturi, viori, violoncel, harpe, chitară bass, tobe si mai multe percuţii, trombon, trompetă sau chiar şi un corn franţuzesc. Nu vor lipsi măiestria acrobatică a solistului la harpă din Paraguay alături de cubanezul de la percuţii şi energia debordantă a bateristului Charlie Adams.

           


Fenomenul LaLa Band se pregateşte pentru un nou asalt muzical: pe 1 iunie la Arenele Romane LaLa Band va prezenta, în premieră, cel mai nou show al trupei. Va fi un spectacol revoluţionar, de la care nici un fan al genului nu trebuie să lipsească.

 

Vineri, 30 mai, debutează pe marile ecrane filmul fantastic “Maleficent 3D”, cu Angelina Jolie. Povestea “Frumoasa din pădurea adormită” este reinterpretată în cea mai nouă peliculă Disney, cu Angelina Jolie în rolul maleficei Zâne Rele.