Atracţii de weekend: Statui vii, Tom Cruise şi cinema în aer liber

De: Nicoleta Nicolae / 04.06.2014, 13:27
Atracţii de weekend: Statui vii, Tom Cruise şi cinema în aer liber
În acest weekend, putem admira statui vivante sau viziona filme în aer liber în Parcul Herăstrău. În plus, Tom Cruise apare într-un nou SF de acţiune.

Între 7 şi 9 iunie, în Parcul Herăstrău are loc Festivalul Internaţional de Statui Vivante.

4 prezenţe de câte 40 de minute pe zi, cu o pauză de 20 de minute între ele. Este un tur de forţă pe care Teatrul Masca îl va suporta şi publicul va avea, realmente, un extraordinar buchet de statui româneşti la care se vor adăuga invitaţii din străinătate, unii dintre ei campioni naţionali şi laureaţi ai Festivalului Mondial de Statui Vivante de la Arnhe

Festivalul Internaţional de Statui Vivante este un eveniment unic în Europa Centrală şi de Est, prima ediţie fiind organizată în 2011.

 

 

Vineri, 6 iunie, debutează pe marile ecrane SF-ul de acţiune “The Edge of Tomorrow: Prizonier în timp – 3D”, cu Tom Cruise şi Emily Blunt în rolurile principale.

Tom Cruise este acum Lt. Col. Bill Cage, soldat care luptă în marea bătălie, când pământul este invadat de extratereştri. Fără să poată să explice cum, el se trezeşte într-o buclă temporală şi are şansa să se reunească cu partenera sa de luptă şi să-şi îmbunătăţească astfel calităţile de luptător.

 

 

8 iunie este ultima zi când puteţi ajunge la expozitia “Handimals” din Băneasa Shooping City.

Celebra colecţie de fotografii „Handimals – Wildlife on the Human Hand” a fost aplaudată în toată lumea datorită creativităţii sale uimitoare. Iată programul ultimelor trei zile.

    6 iunie – 17:00 – 20:00, Atelier origami

    7 iunie – 11 :30 – 16:30, “Atelier de pictură” cu decorat mănuşi

    8 iunie – 16:00 – sesiune de live painting

 

 

În parcul Herăstrău, în fiecare weekend, avem CinePark – cinematograf în aer liber.

Până pe 24 august, toţi cei care sunt în căutarea unei modalităţi de a-şi petrece serile de vară într-o manieră relaxantă au la dispoziţie un program ce include aproximativ 60 de filme. Acestea aparţin tuturor genurilor cinematografice şi îmbină tematici diverse, de la dragoste, la acţiune, comedie, science fiction, dramă, musical, aventură şi până la fantasy. Nici cei mici nu au fost uitaţi, astfel în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 18.00, vor fi difuzate filme pentru copii.

Accesul publicului în cadrul evenimentului CineParK este gratuit.