Au ajuns deja în Africa de Sud! Bobonete şi Cabral se pregătesc pentru startul celui mai spectaculos reality-show!

Apropo.ro / 10.02.2015, 15:22
Au ajuns deja în Africa de Sud! Bobonete şi Cabral se pregătesc pentru startul celui mai spectaculos reality-show!
Show-ul incendiar „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” începe pe 16 februarie, ora 20:30, numai la PRO TV! 12 vedete vor fi puse în situaţii pe care nu şi le-au imaginat vreodată şi vor trece prin experienţe neaşteptate şi extreme în jungla africană!
 
Timp de 21 de zile, cei 12 participanţi vor fi complet izolaţi de orice înseamnă rutina zilnică, confort, ştiri, internet sau orice altă activitate cu care erau obişnuiţi în ţară. Singurele persoane pe care le vor vedea zilnic, cu excepţia colegilor din tabără, vor fi Bobonete şi Cabral, gazdele emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.
 
Cei doi au ajuns de câteva zile în Africa de Sud şi s-au obişnuit deja cu vremea călduroasă şi mâncarea specific africană. 
 
“Am călătorit 26 de ore, pentru că nu-i uşor să ajungi în Mpumalanga sau Ţara unde soarele răsare, dar în limba lor de aici. Am recuperat zilele astea şi suntem ca arcurile în tensiune. Am văzut elefanţii şi am vrut să fac şi poze, doar că am lăsat geamul deschis la camera de hotel şi ieri mi-a furat maimuţa aparatul!
L-am pus pe Cabral să dea nişte telefoane,ca na el e ca acasă, dar se pare că niciun african nu mai e crescut în Berceni, deci…nu s-a rezolvat. Colac peste pupăză, indiferent ce-o-nsemna asta, suntem pregătiţi să înceapă jungla! Muhahaha”, spune Bobonete despre peripeţiile din Africa de Sud.
 
Cabral vorbeşte despre impactul pe care o să-l aibă show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” asupra concurenţilor: “Show-ul acesta de televiziune îi va separa pe cei falşi de cei adevăraţi, va scoate în faţă adevăratele caractere şi va arăta adevărul despre oameni. Pentru că, desigur, pentru cei de acasă este un show de televiziune… dar pentru cei 12 concurenţi vor fi 21 de zile de adevărat chin.
 
Foto: Pro TV
 
„Mă consider un om puternic, dar văzând planurile echipei pentru astea trei săptămâni… mă gândesc serios că sunt şanse multe să nu fi făcut faţă. Sigur, pentru noi – pentru mine şi pentru Bobo e uşor aici, noi stăm la hotel, cu condiţii bune, păpică, apă caldă şi aer condiţionat. Eu sper să fie cât se poate de puternici, le ţin pumnii cât pot eu de strâns, pentru că vor trece prin cele mai grele 21 de zile din viaţa lor. Noi suntem aici de câteva zile şi ne-au îngrozit lighioanele ce există pe aici – au un păianjen cât o minge de fotbal şi care are muşcătura asemănătoare cu a unui câine!!! Plus şerpi, bărzăuni de toate felurile şi de toate taliile, şi toate târâtoarele Pământului! Nu mai zic de celelalte… concurenţii vor suporta foamea în condiţii de muncă fizică epuizantă şi provocări zilnice extrem de dificile! Mai pune temperaturile demente şi umezeala care pur-şi-simplu te sufocă şi… ai iadul pe pământ! Sper să fie destul de puternici şi să treacă prin asta cât mai bine. Sau, dacă nu… să strige tare Sunt celebru, scoate-mă de-aici!”, povesteşte Cabral despre experienţa de câteva zile în jungla africană .
 
 
Cea care i-a întâmpinat pe Cabral şi Bobonete la aeroport a fost Oana Tache. Ajunsă cu câteva zile înainte în Africa, le-a putut face un mic rezumat, le-a vorbit despre climă, animale şi mâncare.
 
„Până au ajuns Cabral şi Bobonete în Africa, eu am pregătit terenul! Am învăţat africana pentru ei, m-am „lăsat” muşcată de prima insectă, am făcut o excursie-n junglă, am aranjat primirea lor la hotel şi am luat pulsul locaţiei si al localnicilor. E frumoasă Africa! Şi m-am bucurat mult că băieţii au aterizat, în sfârşit, în locul în care Mandela a făcut istorie! Un lucru mi-a fost foarte clar când i-am văzut pe pământul roşiatic al Africii şi-o să vedeţi că îmi veţi da dreptate: Cabral şi Bobonete vor fi spaima junglei! Cât despre mine, habar n-au ei ce surprize le-am pregătit aici!”, spune Oana.