Au apărut primele fotografii cu Angelina Jolie în rochie de mireasă!

Apropo.ro / 02.09.2014, 11:36
Au apărut primele fotografii cu Angelina Jolie în rochie de mireasă!
Revista People a publicat primele fotografii de la nunta cuplului Angelina Jolie - Brad Pitt. Ceremonia a avut pe 23 august, în Franţa.
Actriţa americană, în vârstă de 39 de ani, apare pe coperta celui mai recent număr al revistei People purtând o rochie de mireasă din satin de culoarea fildeşului, decorată pe spate cu desenele realizate de cei şase copii ai cuplului, potrivit huffingtonpost.com. Voalul purtat de Angelina Jolie a fost şi el decorat cu desene realizate de copii, ţinuta fiind o creaţie marca Atelier Versace.
 
Printre celelalte fotografii publicate de revista americană se numără o imagine cu cuplul Jolie-Pitt, înconjurat de cei şase copii, dar şi un instantaneu cu cei doi actori sărutându-se, imediat după ce au spus „Da”.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit pe 23 august, în Franţa. Ceremonia a avut loc la doi ani după logodna cuplului hollywoodian, anunţată în 2012.
 
La ceremonie au participat cei şase copii ai cuplului – Maddox, în vârstă de 13 ani, Pax, în vârstă de 11 ani, Zahara, în vârstă de nouă ani, Shiloh, în vârstă de opt ani, şi gemenii Knox şi Vivienne, în vârstă de şase ani.
 
Conform Mediafax, Angelina Jolie şi Brad Pitt, în vârstă de 50 de ani, s-au căsătorit într-o capelă de pe proprietatea lor din sudul Franţei – Chateau Miraval – în cadrul unei ceremonii private, la care au participat doar membrii celor două familii şi câţiva prieteni apropiaţi ai cuplului.
 
Puteţi vedea aici poze cu Angelina Jolie mireasă!