Au început filmările la ”America, venim!”

De: Cătălina Matei / 08.08.2013, 15:00
Au început filmările la ”America, venim!”
În urmă cu o săptămână au început filmările pentru comedia ”America, venim!”, filmul de debut al regizorului Răzvan Săvescu, după un scenariu semnat de Răzvan Săvescu şi Oana Ioachim. Producţia este realizată de Tudor Giurgiu şi Bogdan Crăciun (Libra Film).

Filmul pune accentul pe întâmplările pline de umor şi neprevăzut prin care trece trupa unui teatru de provincie, ai cărei actori se află pentru prima dată la New York. Exuberanţa şi lipsa lor totală de experienţă, precum şi lipsa noţiunilor de limbă engleză îi fac să parcurgă o serie de întâmplări şi aventuri comice, multe dintre ele inspirate din realitate. Comedia este savuroasă, plină de situaţii amuzante şi inedite, completată perfect de actorii din distribuţie, nume mari şi reprezentative pentru filmul românesc.


În rolurile principale îi putem regăsi pe: Mihai Călin (Train du Vie, Eu sunt Adam, Second Hand), Adrian Văncică, Gheorghe Ifrim, cunoscuţi publicului pentru rolurile din serialul de televiziune de succes Las Fierbinţi, Ioana Blaj, Ion Sapdaru, Tania Popa, Alexandru Bindea, Oana Ioachim.


Un alt punct de interes îl constituie participarea specială a celebrei actriţe de origine croată, Mira Furlan, stabilită în prezent în Los Angeles. Actriţa va filma în România în intervalul 11- 19 august. Mira Furlan a avut roluri principale în peste 25 de producţii cinematografice semnificative, printre care menţionăm Tata în călătorie de serviciu Î When Father Was Away on Business în regia lui Emir Kusturica, film care a obţinut în anul 1985 premiul Palme d’Or şi a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film străin. (www.mirafurlan.com)