Audienţe slabe! Noua versiune a serialului „Dallas” a fost anulată

De: Cătălina Matei / 06.10.2014, 10:01
Audienţe slabe! Noua versiune a serialului
Postul de televiziune TNT a anunţat că noua versiune a serialului "Dallas" nu va continua şi în 2015. Pe 22 septembrie, s-a difuzat ultimului episod din cel de-al treilea sezon.

 „TNT a decis să nu reînnoiască «Dallas». Suntem foarte mândri de acest serial, care a sfidat toate aşteptările şi a reprezentat o continuare valoroasă a poveştii familiei Ewing. Mulţumim tuturor celor implicaţi în acest show, de la minunaţii actori din distribuţie şi până la impecabila echipă de producţie, condusă de Cynthia Cidre şi Mike Robin. Vrem să mulţumim oamenilor din Dallas pentru ospitalitatea lor caldă şi generoasă din timpul filmărilor pentru acest serial”, a precizat purtătorul de cuvânt al postului TNT, conform Mediafax.

Al treilea sezon al versiunii moderne a serialului „Dallas” s-a încheiat recent cu moartea personajului Christopher Ewing, interpretat de actorul Jesse Metcalfe, însă această strategie şocantă a producătorilor nu s-a tradus într-o creştere spectaculoasă a audienţei show-ului.

Noul „Dallas” a fost vizionat la debutul său de 7 milioane de telespectatori, în 2012, însă audienţa serialului a scăzut considerabil în sezoanele următoare. Ultimul episod din cel de-al treilea sezon, difuzat în Statele Unite pe 22 septembrie, a fost urmărit de 1,7 milioane de telespectatori.

Producţia show-ului a fost serios afectată de moartea actorului Larry Hagman, unul dintre actorii din distribuţia originală a serialului „Dallas”, la jumătatea celui de-al doilea sezon, chiar dacă Patrick Duffy şi Linda Gray, colegii lui din distribuţia originală, au continuat să joace până la finalul serialului.

Warner Horizon Television a produs pentru postul TNT serialul „Dallas”, în care actorul Patrick Duffy a interpretat din nou personajul Bobby Ewing, devenit „patriarhul” familiei Ewing, după moartea fratelui său mai mare, J.R. Din distribuţia serialului au mai făcut parte actorii Linda Gray, Josh Henderson, Jesse Metcalfe, Jordana Brewster, Julie Gonzalo, Brenda Strong, Mitch Pileggi, Emma Bell şi Juan Pablo Di Pace.

Larry Hagman a interpretat personajul J.R. Ewing din 1978 până în 1991, dar şi în primul sezon din continuarea acestui serial, difuzat din 2012 până în 2013. Actorul american a murit în noiembrie 2012 la vârsta de 81 de ani.