Augustin Viziru a ieşit învingător, iar Ştefan Stan a părăsit “Ferma Vedetelor”

Apropo.ro / 23.03.2015, 14:53
Augustin Viziru a ieşit învingător, iar Ştefan Stan a părăsit “Ferma Vedetelor”
După două săptămâni în care Ştefan Stan a rezistat în condiţii de trai ca acum 100 de ani, a părăsit cel mai bun reality show 100% românesc, “Ferma Vedetelor”, în urma duelului cu Augustin Viziru.
Cei doi duelişti s-au antrenat împreună pentru marea confruntare,dând dovadă de fair-play, însă acest lucru nu a durat foarte mult, deoarece tensiunile între ei au început să apară la micul dejun. În timp ce Ştefan mânca, Augustin îl teroriza. Ştefan nu a ezitat să îşi ia revanşa în scurt timp, toată ziua fiind presărată de răutăţi, de tachinări şi de încercări de a se faulta reciproc. 
 
Dan, Ionuţ, Ştefan şi Augustin au avut un moment demn de Păcală! După ce au terminat de construit structura serei, aceştia si-au dat seama că scara a rămas în interior şi s-au chinuit minute în sir pentru a o scoate: “Poate rupem şandramaua!”, a spus Dan. Singura lor soluţie a fost să o demonteze: “Suntem atât de pricepuţi încât am construit scara în interiorul serei. Nu mai puteam să scoatem scara de acolo, a trebuit să o demontăm, să o rupem!” – a declarat Augustin. 
 
Foto: Pro TV
 
Cei doi duelişti, plini de emoţii, şi-au luat la revedere de la colegiilor şi au plecat cu bagajul făcut către camerele special amenajate pentru ei în pădure. Înainte să plece, Augustin i-a spus Doiniţei Oancea: “O să-ţi fie dor de mine şi promiţi că nu dormi cu niciun bărbat, da?”. Doiniţa i-a oferit inelul de logodnă drept talisman norocos pentru duel. 
 
Dimineaţa duelului a început cu o încălzire uşoară pentru Ştefan şi muncile zilnice pentru restul fermierilor. Concurenţii s-au pregătit, s-au îmbrăcat cu hainele bune, fetele s-au aranjat şi au plecat cu veselie şi cântec către hambarul deciziei, unde îi aştepta Iulia Vântur, pregătită să dea startul primului duel între bărbaţi. 
 
Dueliştii au intrat în hambar aclamaţi şi aplaudaţi de colegiilor. Prima probă cu care s-au confruntat a fost “Salvat de clopoţel”. Cei doi au fost legaţi la ochi şi au avut centuri care aveau la spate o funie cu clopoţei, cel care reuşea să ia primul funia câştiga prima rundă. Augustin s-a mişcat cu agilitate şi s-a aruncat îngenunchi de bucurie că a reuşit să câştige prima probă. 
 
Foto: Pro TV
 
Pentrucea de-a doua probă, “Potriveşte buşteanul”, cei doi concurenţi au avut la dispoziţie buşteni pe care au trebuit să îi taie astfel încăt să încapă printr-o gaură. Cel care a spart cea mai mare cantitate de lemne şi a ieşit învingător a fost din nou Augustin. Astfel, el a rămas în continuare la “Ferma Vedetelor”.
 
Ştefan şi-a luat la revedere de la concurenţi, însă nu înainte de a le spune: “Am o surpriză fantastică pentru voi toţi. Vă mulţumesc şi îmi sunteţi foarte dragi!”.El i-a lăsat vesta moştenire lui Augustin, a cântat împreună cu colegii săi imnul fermei “I feel dirty”, apoi şi-a strâns lucrurile, a luat amintire paravanul şi a părăsit ferma. 
 
Foto: Pro TV
 
“ “Ferma Vedetelor” a fost o experienţă din viaţa mea. A fost genul acela de experienţă care îţi demonstrează că niciodată nu ştii totul despre ceilalţi, dar nici despre tine. Ajungem să credem că suntem dependenţi de telefoane şi tehnologie, dar eu am descoperit că după două zile de „sevraj”, pot să trăiesc liniştit şi fără telefon. N-aş fi crezut niciodată că o să mă bucur aşa de mult de un stil de viaţă atât de simplu. În ceea ce îi priveşte pe ceilalţi, am avut surprize plăcute şi neplăcute. Pentru că oamenii puşi în situaţii extreme îşi dau jos măştile şi unii rămân frumoşi, alţii…gheboşi.” – a declarat Ştefan după ce a plecat din casă.