Avocatul (trailer)

De: Mioara Tronaru / 15.11.2013, 08:00
Avocatul (trailer)
PREMIERA 15.11 TO: The Counselor. Producţie SUA, 2013. R: Ridley Scott. Cu: Michael Fassbender, Brad Pitt, Javier Bardem, Cameron Diaz, Penélope Cruz, Dean Norris, John Leguizamo. Distribuit de Odeon Cineplex.

Un avocat disperat să facă rost într-un timp cât mai scurt de o sumă mare de bani intră într-o periculoasă combinaţie ce implică distribuţia de droguri. Planul său nu numai că nu funcţionează, dar îl aduce pe muchie de cuţit, fiind nevoit să lupte din răsputeri pentru a-şi salva viaţa.

Filmările au început la sfârşitul lunii iulie, la Londra. O parte din film a fost realizat în Anglia, altă parte în Spania, iar restul în Statele Unite, între Texas, Utah şi California. Bugetul a fost estimat la circa 25 de milioane de dolari. ”The Counselor” este dedicat lui Tony Scott, fratele regizorului Ridley Scott. Tony s-a sinucis în august 2012, iar Ridley s-a reîntors în Los Angeles la aflarea veştii. Producţia filmului a fost întreruptă, fiind reluată două săptămâni mai târziu, pe 3 septembrie.