AXN Spin – destinaţia perfectă pentru adolescenţi şi tineri

De: Mioara Tronaru / 01.03.2013, 12:21
AXN Spin - destinaţia perfectă pentru adolescenţi şi tineri
Pe data de 1 martie canalul de televiziune AXN Spin, cel mai nou canal din portofoliul Sony Pictures Television Networks, este lansat în reţeaua Romtelecom, una dintre principalele platforme digitale din România. Canalul va fi disponibil în toate pachetele de bază.

AXN Spin va fi cel de-al 5-lea canal din familia AXN disponibil în România, alături de AXN, AXN Crime, AXN Sci-Fi şi Animax. Canalul va fi lansat în format SD şi se va adresa publicului tânăr cu vârste cuprinse între 13 şi 25 ani. Din luna ianuarie 2012, AXN Spin este disponibil pe piaţa din Polonia, iar România este cea de-a doua ţară din Europa Centrală în care va fi distribuit. AXN Spin va difuza programe de divertisment pline de energie, aducând seriale de top din Statele Unite: ”Un vârcolac adolescent”, ”Victorie cu orice preţ”, ”Renegata”, ”90210”, seriale anime cunoscute precum ”Naruto” sau ”Dragonball Kai”, muzică, filme şi evenimente speciale.

 

Premierele lunii martie

 

Victorie cu orice preţ / Make It or Break It

Din 1 martie, zilnic, de la 14:35.

Un nou serial dramă, direct din lumea competitivă a gimnasticii. Episoadele urmăresc povestea unui grup de adolescenţi din elita gimnasticii, în timp ce au de-a face cu părinţi, iubiţi, antrenori, rivalităţi şi trădări. Toate astea la centrul de gimnastică The Rock, unde tinerii se antrenează din greu.

 

90210

Din 1 martie, zilnic, de la 20:05.

Personajele îndrăgite din serialul Beverly Hills, 90210 se întorc alături de o nouă generaţie pentru mai multă dramă inspirată din vieţile adolescenţilor americani. Harrz Wilson (Rob Estes), noul director al liceului West Beverly Hills, se întoarce în casa în care a copilărit, alături de soţia şi de fiii lui, Annie (Shenae Grimes) şi Dixon (Tristan Wilds). De aici începe o serie de noi aventuri în liceul West Bev…

 

Un vârcolac adolescent / Teen Wolf

Din 4 martie, în fiecare luni, de la 21:00.

Serialul adaugă o doză de dramă şi suspans unei poveşti despre transformare şi iubire, pe un fundal tipic al vieţii de adolescent. Tânărul Scott McCall (Tyler Posey) este muşcat de un vârcolac în timp ce căuta un cadavru în timpul nopţii în pădure. Scott încearcă să pară un student normal, dar oare cât va putea el să ţină secretă noua lui viaţă?

 

Renegata / Lost Girl

Primele două episoade pot fi urmărite în 2 şi 3 martie, de la 14:35 iar din 5 martie, serialul rulează în fiecare marţi de la 22:00.

Un serial de fantezie care ne-o aduce pe seducătoarea Bo (Anna Silk), o fiinţă numită succubus, care se hrăneşte cu energia muritorilor. Ea însă refuză să îmbrăţişeze valorile şi obiceiurile clanului său supranatural şi alege să lupte pentru cei asupriţi, continuând să cerceteze în acelaşi timp adevărul despre originile sale misterioase.

 

Program special – filmele de weekend

În zilele de sâmbătă şi duminică tinerii au parte de filme pe gustul lor. Din 2 martie, în fiecare sâmbătă ei pot urmări Final Fantasy – Spiritele ascunse (The Spirits Within), Sub ochiul camerei (Look), În echipă (Pretty Tough), Secretele de la Easton (Private) şi Fullmetal Alchemist.

Dimineţile de dumincă sunt rezervate de la ora 11:50 filmelor Tron, Misiune în lumea apelor (Lost City Raiders) şi Conspiraţie de proporţii (Total Eclipse), pentru ca seara să aducă chiar mai multă acţiune şi fantezie cu Triplu X (XXX), mini-seria Vrăjitoarele din Oz (Witches of Oz), Death Note 2 – Succesorul lui L (Lâs Successors) şi Bleach 2 – Rebeliunea lui Hitsugaya (The Diamond Dust Rebellion).