Aylin Cadar este fiica lui Ioan Gyuri Pascu, la ProTv

Apropo.ro / 12.08.2008, 11:07
De la dans in "Cu un pas inainte", Aylin trece la aventura in serialul "Vine politia!", care va fi difuzat din aceasta toamna la Pro Tv.

De la dans in ”Cu un pas inainte”, Aylin Cadar trece la aventura in serialul ”Vine politia!”, care va fi difuzat din aceasta toamna la Pro Tv. Tanara actrita interpreteaza rolul Anei Popovici, fiica inspectorului sef Fane Popovici (Ioan Gyuri Pascu) si nepoata comisarului Corbescu (Horatiu Malaele).

Mereu vesela si plina de viata, naturala si foarte indrazneata, Ana este insa o eleva mediocra, interesata mai mult de haine, distractii si muzica. Isi iubeste foarte mult tatal, desi acesta manifesta o grija excesiva pentru ea pentru ca o considera inca o fetita. ”Ana este o adolescenta de 17 ani, o fetita care vrea sa fie femeie. Uneori ii iese, alteori e doar haioasa”, isi caracterizeaza Aylin personajul din serialul ”Vine politia!”. ”Este indragostita de fostul ei unchi, Luca, si ar face orice pentru a-i atrage acestuia atentia. Va reusi Ana sa-l faca pe Luca sa se indragosteasca de ea? Si, mai ales, ce parere ar avea parintii ei despre asta? Hmmm, nici eu n-am aflat inca”, marturiseste amuzata Aylin.

Intrebata cum este sa joace cot la cot cu Horatiu Malaele si Ioan Gyuri Pascu, tanara actrita marturiseste ca este de-a dreptul fascinata de cei doi: ”Imaginati-va un pic: tatal meu in serialul de la Pro Tv e Gyuri si bunicul meu e domnul Malaele … Oaaaaauuuu! Amandoi sunt ”divini histrioni”, au multe de povestit si felul lor relaxat si deschis de a o face, mereu adaugand mult umor, e foarte placut. Au fost indeajuns de draguti incat sa ma ia sub aripa lor si sa imi dea impresia ca sunt pe picior de egalitate cu ei. Ii admir si ii respect foarte mult.”

aylin cadar

Cat despre restul echipei, Aylin spune ca se bucura ca lucreaza in continuare cam cu aceeasi gasca de la ”Cu un pas inainte”. ”Numai ca de data asta, in ditributie sunt cea mai mica si toti actorii imi poarta de grija … Pentru mine acest proiect este diferit fata de ”Cu un pas inainte” in primul rand pentru ca nu mai e acelasi volum de munca. Eu nu iau parte la actiunea propriu-zisa a politistilor, desi mi-ar placea foarte mult”, a incheiat Aylin.

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

Andra si Maruta au spus

Andra si Maruta au spus "Da" (Foto-Video)

Fiecare isi doreste ca atunci, in acel moment unic al vietii sale sa fie alaturi de familie si prieteni. Aici se formeaza o tabara. Alta tabara este formata din admirator…

Alina Puscau: Modelling, muzica si Brett Ratner

Alina Puscau: Modelling, muzica si Brett Ratner

Alina Puscau la 16 ani castiga concursul Elite Model Look care a fost si rampa de lansare pe plan international. Nu a durat mult pana sa ajunga pe copertile revistelor de…

Paradoxul lui Tudor Gheorghe: fanii ii cumpara biletele scumpe!

Paradoxul lui Tudor Gheorghe: fanii ii cumpara biletele scumpe!

Maestrul Tudor Gheorghe revine pe scena bucuresteana cu spectacolul “Serenada din trecut”, prezentat in acest sezon si pe litoral, pe 20 august, incepand cu o…

Jocul zilei

Clipul zilei

Murloc RPG Blonda de la DEX – Ep 9 – Jucarie
Fanii WoW se pot delecta cu acest micut RPG in care… Cuvinte cheie: blonda de la dex video jucarie
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza