Băieţii de la Fly Project obligaţi să coboare de pe scenă

Apropo.ro / 28.10.2013, 11:47
Băieţii de la Fly Project obligaţi să coboare de pe scenă
Fly Project a dat cea mai mare petrecere pe acoperiş, cu cele mai sexy fete şi noul lor hit ”Toca Toca”, care este deja în heavy rotation la radio-urile din România şi numărul 1 în topurile din mai multe ţări.

Atmosfera clipului este fierbinte, deşi s-a filmat 24 de ore în continuu, la temperaturi destul de scăzute, ce au făcut victime în rândul figuraţiei: „Dansatoarele noastre au răcit după filmări, dar sunt obişnuite şi îşi revin repede. Nu avem timp să ne îmbolnăvim niciunul dintre noi, avem de lansat videoclipul, intrăm în promovare şi urmează o perioadă încărcată,” spune Tudor.

Personajele principale ale clipului sunt doi ursuleţi, care se întâlnesc, se îndrăgostesc şi trec printr-o serie de experienţe până ajung la petrecerea de pe rooftop, unde se simt atât de bine încât vor să îi dea jos de pe scena pe Fly Project pentru a cânta în locul lor.

Ideea acestor două personaje a fost a lui Alex Ceauşu, regizorul cu care lucrează băieţii şi care le este foarte bun prieten. Recent, Fly Project a avut o şedinţă foto pe cea mai înaltă clădire din Romania, Sky Tower, pentru promovarea single-ului ”Toca Toca” worldwide dar şi pentru lansarea unui nou album.