Banderas, uite ce ai pierdut! Melanie Griffith se poartă ca o adolescentă

De: Pusa Toader / 16.09.2014, 08:00
Banderas, uite ce ai pierdut! Melanie Griffith se poartă ca o adolescentă
După divorţul de Antonio Banderas, Melanie Griffith îşi trăieşte viaţa mai departe. Se poartă ca o tinerică apetisantă.

Ca la Hollywood! Nu contează dacă mai ai vârsta la care să-ţi permiţi să te îmbraci cu orice obiect vestimentar îţi place, dar unele vedete se încăpăţânează să o facă.

melanie

Este şi cazul actriţei Melanie Griffith, în vârstă de 56 de ani, care încă mai visează la adolescenţă, dacă judecăm după vestimentaţie.

melanie

Fosta soţie a lui Antonio Banderas a fost surprinsă de paparazzi ieşind de la un restaurant unde luase masa cu prietenele sale. Vedeta purta un maieu şi o pereche de pantaloni scurţi, iar ochii erau ascunşi sub o pereche de ochelari. Nu a stat de vorbă cu presa, dar nici nu a fugit de ei. Nu arată că suferă după fostul soţ, ci îşi păstrează zâmbetul pe buze. Pe umăr poartă bandajul ce acoperă ultimele urme ale tatuajului pe care l-a purtat în semn al iubirii pentru Banderas.

melanie

Melanie îşi arată vârsta la chip, dar corpul, despre care am putea spune că este lucrat la sală, nu. O cerinţă a celebrităţii. Totuşi, credem că i-ar fi stat mult mai bine într-o rochie simplă, care să-i urmeze linia corpului.