Bătaie ca-n filme din cauza NASULUI lui Tonciu! Mitea – scuipat şi înjurat!

Apropo.ro / 02.05.2014, 09:43

Bătaie ca-n filme din cauza NASULUI lui Tonciu! Mitea – scuipat şi înjurat!
Totul s-a petrecut ieri, în Orăşelul Copiilor , unde surorile Tonciu, însoţite de tatăl lor şi de Nicky Mitea, au ieşit la iarbă verde.


În parc, Andreea Tonciu a auzit cum un grup de tineri fac glume pe seama nasului ei. Bruneta a luat foc pe loc şi totul a degenerat într-un scandal monstru. Băieţii au sărit să o apere pe fata care era cu ei, Mitea s-a repezit în apărarea Andreei, s-au împărţit pumni, cuvinte jignitoare şi picioare fiecare pe unde a putut. Nicolae Mitea a fost la un pas să iasă cel mai şifonat din această dispută.

“Am fost şi noi în parc ca toată lumea, să ne relaxam şi să ne plimbăm şi, ce să vezi?, era să ajungem pe la Poliţie! Doi ţărănoi, doi alcoolici, doi vai de ei, au găsit de cuviinţă să se ia de Andreea şi de sora ei! Au recunoscut-o de la televizor şi au început să se ia de aspectul ei fizic. S-a iscat o cearta generală şi m-am băgat, nu? Păi ce era să fac, să le las asa?! M-au scuipat, m-au înjurat. A venit şi Poliţia, da. Acum suntem bine”, a declarat Nicolae Mitea pentru WOWbiz.ro.