Bate vântul de divorţ! Diana Munteanu, la un pas de despărţire

De: Cătălina Matei / 17.09.2014, 09:00
Bate vântul de divorţ! Diana Munteanu, la un pas de despărţire
Se pare că showbiz-ul românesc va fi marcat de încă o despărţire neaşteptată. După şapte ani de căsnicie, se pare că între Diana Munteanu şi soţul său, fotbalistul Claudiu Niculescu, au apărut probleme atât de grave, încât cei doi s-ar putea despărţi.

Potrivit click.ro, unii apropiaţi ai cuplului spun că cei doi sunt la un pas de a divorţa. Problemele au apărut cu ceva timp în urmă, atunci când Claudiu a acceptat postul de antrenor al echipei din Râmnicu Vâlcea şi s-a mutat acolo pentru a fi mai aproape de jucători.

Ajungea în Bucureşti, la familie, cel mult două zile pe săptămână, aşa că soţia Diana şi fiul lor, David Cristian, îl vedeau mai des la televizor. În primăvară, Claudiu Niculescu a primit oferta de a antrena Mioveniul, în Liga a II-a, şi s-a mutat la Piteşti.

Foto: MediafaxFoto / Constantin Vlădescu

Însă nu doar distanţa şi programul încărcat al Dianei, care concurează în show-ul “Dansează printre vise” de la Antena 1, ar fi motivul despărţirii dintre cei doi. Aceleaşi surse au declarat că fostul fotbalist ar fi călcat strâmb. În perioada în care a locuit la Vâlcea, Claudiu ar fi avut o relaţie cu tânără localnică.

”Nu comentez. Eu «Dansez printre vise», abia am terminat repetiţiile. Nici nu ştiu despre ce e vorba. Noi suntem de patru ani pe drumuri, nu ştiu care-i noutatea?”, a declarat Diana Munteanu pentru click.ro.