Ben Affleck vrea să regizeze un nou thriller politic

Apropo.ro / 29.10.2013, 11:01
Ben Affleck vrea să regizeze un nou thriller politic
Actorul Ben Affleck lucrează la un nou thriller politic, a cărui acţiune va fi plasată în Africa, după succesul obţinut anul trecut cu "Argo", premiat cu Oscar pentru cel mai bun film.

Actorul în vârstă de 41 de ani va regiza şi va juca într-un nou film cu subiect politic, despre un grup de mercenari angajaţi să ucidă un dictator militar care îşi terorizează poporul, iar pentru scrierea scenariului a fost cooptat Will Staples, care a colaborat la realizarea jocurilor video „Call of Duty” şi „Modern Warfare 3”.

Deocamdată nu a fost ales titlul peliculei. Filmul pe care îl va regiza Ben Affleck va fi produs de acesta împreună cu vechiul său prieten Matt Damon şi cu Jennifer Todd, prin intermediul companiei lor de producţie Pearl Street Films şi cu contribuţia companiei Warner Brothers Studios.

În prezent, Ben Affleck filmează, împreună cu Rosamund Pike, pentru pelicula „Gone Girl”, în regia lui David Fincher şi va fi noul Batman în continuarea „The Man of Steel: eroul”, alături de Henry Cavill, care îl interpretează pe Superman.