Bendeac, dezvăluiri şocante: „Sexul cu o femeie măritată e… se manifestă în pat ca un căţel…”

De: Nicoleta Nicolae / 04.09.2015, 10:11
Bendeac, dezvăluiri şocante: „Sexul cu o femeie măritată e… se manifestă în pat ca un căţel…”
Mihai Bendeac a facut dezvaluiri fara perdea. Actorul a marturisit ca experienta suprema in pat este sa faci sex cu o femeie casatorita. De asemenea, Misu a spus si ce intelege el prin "curva".

„TREI LUCRURI ESENTIALE PE CARE TI LE VA SPUNE ORICE BURLAC CONVINS:

1. Consideram imbecile femeile care mizeaza pe Look. Suntem in Romania. E plin de femei frumoase, de toate felurile. Iar burlacii au de unde alege. Nu e un atuu decat pentru 2-3 ore. Sau, daca esti intr-un loc cu mai multe femei frumoase, pentru 30 de secunde, hai 1 minut.

2. Sexul cu o femeie maritata reprezinta experienta suprema. In primul rand fiindca ea se manifesta in pat precum un catel pe care l-ai tinut in lant un an si, apoi, brusc, ii dai drumul sa alerge pe camp. In al doilea rand, pentru ca a face sex cu o femeie maritata reprezinta, pentru burlac, confirmarea ca, intr-adevar, ideea de casnicie este un urias esec.

3. Pentru un burlac adevarat, curva inseamna femeia care pretinde ceva material in schimbul sexului, nu femeia careia ii place sexul sau careia ii plac aventurile. Cei care considera o femeie aventuriera drept ”curva”, se numesc ”ghiolbani” sau ”ghertoi”.