Berenice Bejo şi Michel Hazanavicius – invitaţii speciali ai serii la Halloween Charity Ball

Apropo.ro / 24.10.2014, 12:40
Berenice Bejo şi Michel Hazanavicius - invitaţii speciali ai serii la Halloween Charity Ball
Actriţa Bérénice Bejo, câştigătoarea premiului pentru ”Cea mai bună actriţă” la Festivalul de la Cannes şi nominalizată la Premiile Oscar, Golden Globe,împreună cu Michel Hazanavicius, regizorul producţiei ”The Artist”, premiată cu 5 Oscaruri şi regizorul Cristian Mungiu, care de asemenea are în palmares 5 distincţii la Festivalul de la Cannes, se alătură celei de a 7-aediţii a Halloween Charity Ball, sâmbătă, 25 octombrie la Palatul Parlamentului.
 
 
Aflaţi pentru prima dată în România la invitaţia regizorului roman care este şi iniţiatorul festivalului ”Les Films de Cannes à Bucarest” ( în perioada 24 şi 30 octombrie), Berenice şi Michel vor fi invitaţii speciali ai evenimentului organizat de Asociaţia OvidiuRo, care are drept scop strângerea de fonduri necesare continuării programului ”Fiecare Copil în Grădiniţă”.
 
 
 
 
Cu această ocazie, cei doi oaspeţi îi vor oferi criticului de film, Irina Margareta Nistor, premiul Friedrich Niemann “Lifetime Achievement Award”, pentru întreaga activitate. Alături de cele două celebrităţi, pe scenă vor mai urca şi personalităţi ale cinematografiei româneşti, maestrul Victor Rebengiuc, regizorul Călin Peter Netzer şi jurnaliştii ProTV Paula Herlo şi Cristian Leonte, care vor oferi de asemenea premii.
 
 
 
 
Ediţia din acest an a Halloween Charity Ball, prezentată de Amalia Enache şi Dragoş Bucurenci, are ca temă ”Magia Filmului” şi este cu atât mai importantă cu cât Asociaţia OvidiuRo, fondată de Leslie Hawke şi Maria Gheorghiu, sărbătoreşte 10 ani de când schimbă destinul a mii de copii săraci. În această toamnă, aproximativ 2200 de copii din peste 40 de comunităţi din 11 judeţe intră în ciclul de învăţământ preşcolar ca rezultat al programului ”Fiecare Copil în Grădiniţă”. Fondurile care se strâng la Halloween Charity Ball vor ajuta în continuare copiii săraci să meargă la grădiniţă.