Beyonce şi-a petrecut ziua de naştere la plajă, în Franţa

Apropo.ro / 06.09.2014, 10:00
Beyonce şi-a petrecut ziua de naştere la plajă, în Franţa
Cântăreaţa Beyonce a împlinit vârsta de 33 de ani, şi a sărbătorit evenimentul alături de familie, pe o plajă din sudul Franţei.

Beyonce şi-a aniversat cei 33 de ani alături de membrii familiei sale, cei mai importanţi oameni din viaţa ei. Au petrecut joi, 4 septembrie, pe o plajă din sudul Franţei, sub razele soarelui la fel de însorit ca şi ei.

Această ipostază vine să susţinină ideea că nu există neînţelegri între Beyonce şi soţul ei, rapper-ul Jay-Z, şi nici nu se pune problema unui divorţ.

Beyonce

Beyonce şi Jay-z au fost însoţiţi la plajă de micuţa Blue Ivy. De ziua ei, cântăreaţa a purtat o ţinută de plajă deloc fiţoasă – un muumuu lejer şi decoltat pe sub care se putea observa şi costumul de baie. Au mâncat şi au băut în familie, şi desigur, în prezenţa paparazzilor.

Unul dintre cele mai frumoase cadouri primite de artistă de ziua ei a fost cel făcut de fanii săi care i-au urat La Multi Ani pe twitter – printre ei s-au aflat Prima Doamnă a Americii Michelle Obama, Perez Hilton şi alte sute de mii de participanţi.

Poze de la petrecerea lor vedeţi aici