Bianca contraatacă: “Victor voia să fugă de acasă după nuntă!”

De: Cătălina Matei / 09.01.2014, 10:17

Bianca contraatacă: “Victor voia să fugă de acasă după nuntă!”
Bianca Drăguşanu sustine ca in cuplul lor erau probleme de la inceputul casniciei.


“E tardiv să dau explicaţii la ceva la care nu am explicaţii. Eu m-am afişat în cele mai vizitate locuri din Paris, unde sunt foarte mulţi români. Dacă mă afişam cu Adi, existau dovezi. Exact aşa cum s-a întâmplat cu Victor la Roma. Nu m-am afişat cu Cristea în niciun loc public. Nu m-am dus la Paris să mă întâlnesc cu el. Am avut un alt scop. Nu pot fi justificate coincidenţele. Eu am venit cu un avion, iar el cu altul. Eu nu am spus nimănui că plec şi nici el. Am recunoscut că în permamenţă am vorbit cu Adi la telefon. E probabil ca el să fi ştiut că plec chiar de la mine.

La două săptămâni de la nuntă, el trimitea mesaje că vrea să plece de acasă. Ştiţi la ce mesaje mă refer. Le-am văzut întâmplător pentru că am simţit că ceva e în neregulă. Ei bine, eu am vorbit mereu cu Adi, dar nu i-am zis niciodată că vreau să plec de acasă. Eu îmi asum partea mea de vină, nu vreau să pozez în victimă, dar mă doare că am aflat de la televizor că soţul meu vrea să divorţeze. Putea să mă ia acasă şi să stăm de vorbă, nu să vorbim la televizor despre divorţ”, a spus Bianca Dragusanu, la Antena 1.

”Eu o să îi acord divorţul. Dacă consideră că sunt un om de nimic, cu care nu poate să construiască o căsnicie, atunci eu îi acord divorţul. Dacă crede că mă iubeşte, eu îi mai acord o şansă. Probabil cea mai bună variantă pentru noi este divorţul”.