Bianca Ioniţă: “Abia aşteptăm noua viaţă! După sărbători voi merge la cursuri de puericultură!”

Apropo.ro / 09.04.2015, 13:32
Bianca Ioniţă: “Abia aşteptăm noua viaţă! După sărbători voi merge la cursuri de puericultură!”
Bianca Ioniţă, prezentatoarea Ştirilor Kanal D de weekend, se află pe ultima sută de metri până când va deveni mămică, iar Sărbătorile Pascale sunt cu atât mai pline de bucurie.
Vedeta va petrece Paştele acasă, cu soţul şi socrii, după întâlnirea cu telespectatorii Kanal D, de la pupitrul Ştirilor. Anul acesta, va fi răsfăţata familiei şi se va ocupa doar de gustatul bucatelor tradiţionale de pe masa de Paşte. “Soacra mea se va ocupa de pregătirea deliciilor culinare, aşa că eu mă voi pregăti să le apreciez!”, a spus Bianca. 
 
 Preocupată să ştie cât mai multe lucruri despre perioada maternităţii şi evoluţia sănătoasă a copilului,  Bianca a început să se pregătească intens, luând cursuri de viitoare mămică.
 
Foto: Kanal D
 
“ Fiind deja însărcinată în 7 luni, am început să caut sfaturi despre maternitate, iar după sărbători voi merge la cursuri de puericultură, de prim ajutor pentru bebeluş. Ţin legătura şi cu o moaşă care îmi dă răspunsuri la orice nedumerire şi firească prenatală. Soţul meu are grijă de mine, e foarte atent. Încă nu conştientizează faptul că ne vom schimba radical vieţile, nici eu, dar abia aşteptăm nouă viaţă!”, a completat Bianca Ioniţă.