Bianca Ioniţă cerută de soţie în noaptea de Revelion!

De: Cătălina Matei / 08.01.2014, 13:00
Bianca Ioniţă cerută de soţie în noaptea de Revelion!
Prezentatoarea Ştirilor de weekend de la Kanal D a petrecut un Revelion în stilul anilor '20. Îmbrăcată într-o ţinută specifică epocii respective, Bianca Ioniţă a avut parte de o mare surpriză la trecerea dintre ani. Iubitul ei, Daniel Pena a cerut-o de soţie şi i-a oferit un inel cu ametist verde.

“În noaptea de Revelion am fost gazda unui party în stilul anilor ’20, organizat la un ballroom din Bucureşti. Acolo, iubitul meu a hotărât că este momentul să facă pasul cel mare după trei ani de relaţie şi să mă ceară de soţie. A fost un moment extrem de emoţionat, şi bineînţeles că am spus: >”, a povestit Bianca Ioniţă.

Vedeta Kanal D se declară impresionată de modă anilor ’20, astfel că pentru petrecerea de Revelion şi-a ales cu mare atenţie ţinută. “După o perioadă austeră din timpul Primului Război mondial, modă revenea la eleganţă în anii ’20, iar femeile purtau ţinute simple şi sofisticate în acelaşi timp. Pentru Revelion am apelat la o rochie aurie cu franjuri, creată de Maria Simion, am ales ciorapi plasa, bentiţa şi mănuşi trei sferturi”, a spus Bianca Ioniţă.

Pe Bianca Ioniţă o puteţi vedea în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 12.30, la pupitrul Ştirilor Kanal D.