Bianca Ioniţă, însoţită de un câine la altar

De: Cătălina Matei / 01.06.2014, 07:00
Bianca Ioniţă, însoţită de un câine la altar
Dintotdeauna prezentatoarea ştirilor Kanal D a avut o relaţie specială cu animalele. Aşa că alegerea ei de a avea grijă de un bulldog francez şi un arici african nu ne miră.

În copilărie îşi petrecea vacanţele la munte. “Mergeam chiar şi cu vaca la păscut, hrăneam găinile şi porcii, alergăm după prepeliţe prin curte şi trăgeam mâţele de coadă” povesteşte ea.

Dragostea este profundă şi acum, nu de puţine ori am zărit-o la evenimente mondene alături de căţel. Tot el o va însoţi şi la altar.

– Cum se înţeleg cei doi prieteni ai tăi: Unu şi Richard?
Unu este bulldog francez; bulldogii francezi au salvat Parisul de şobolani, aşa spune legenda. Richard este un arici pitic african alb. Prima oară când le-am făcut cunoştinţă, Richard s-a înfoiat tot cu ţepii în sus şi Unu a băgat direct tot boticul în el. Dar nu am vrut să îi provocăm vreo traumă ariciului şi nu îi mai punem în acelaşi loc. Fiecare cu locul lui… Richard locuieşte pe balcon, pe o masă la un nivel la care Unu nu ajunge şi Unu e liber în toată casa. Dar când Unu nu este acasă, noi profităm şi ne jucăm cu Richard care este foarte haios şi curios.

Citeşte aici interviul integral!