Bobby Păunescu şi Alice Peneacă s-au căsătorit! Au avut o invitată surpriză la nuntă!

De: Nicoleta Nicolae / 20.07.2015, 08:48
Bobby Păunescu şi Alice Peneacă s-au căsătorit! Au avut o invitată surpriză la nuntă!
Cunoscutul cineast şi om de afaceri Bobby Păunescu s-a căsătorit, sâmbătă seara, cu iubita sa, un manechin de succes în vârstă de 23 de ani.


La ceremonie au participat mai multe persoane publice, numărul invitaţilor ajungând undeva la 300, urmând ca mai apoi să petreacă într-o locaţie superbă pe malul lacului Mogoşoaia. Bobby Păunescu a optat pentru un costum clasic, în timp ce tânăra sa soţie a ales un deux-piece deosebit de elegant, alb cu negru.

Maria Marinescu (36 de ani), fosta iubită a lui Bobby Păunescu, nu şi-a putut stăpâni curiozitatea. Vedeta a venit la nunta omului de afaceri pentru a vedea cu cine a înlocuit-o.

Chiar dacă fosta ei iubire şi-a unit destinele cu o altă femeie, Maria Marinescu pare zâmbitoare la nunta lui Bobby Păunescu. Aceasta a venit îmbrăcată într-o rochie gri, elegantă, încrustată cu pietre strălucitoare.

Foto: Cancan.ro

Relaţia Mariei Marinescu cu Bobby Păunescu a durat aproximativ nouă ani de zile. Cei doi s-au despărţit atunci când toţi se aşteptau ca ei să se căsătorească. Cu toate acestea, se pare că au rămas prieteni buni.


Foto: click.ro