“Bobocii Isteţi”: Cum arată un Crăciun perfect!

De: Cătălina Matei / 18.12.2013, 07:00
 “Bobocii Isteţi”: Cum arată un Crăciun perfect!
Ce înseamnă Crăciunul pentru distribuţia comediei de pe Disney Channel “Bobocii Isteţi”? Cum arată meniul? Ce cadouri vor primi şi la ce farse s-au gândit actorii? Iată ce răspunsuri am primit de la gaşca veselă!

Jake Short (alias Fletcher Quimby)

Unde în lume crezi că ai petrece un Crăciun perfect, Jake?

Eu sunt un mare fan al Crăciunului. Îl iubesc! Este un moment foarte bun să te reîntâlneşti cu familia şi să petreci momente frumoase împreună, dar mie îmi place mereu să rămân aproape de casă. De aceea, ziua perfectă de Crăciun pentru mine ar fi una petrecută în casa familiei mele. Aş sta pe canapea cu familia şi aş bea o cană mare de ciocolată caldă. Sună ca o binecuvântare pentru mine.

 

Care ar fi cadoul perfect pentru tine, anul acesta?

Sunt foarte pasionat de jocuri, deci, cadoul de Crăciun perfect pentru mine ar fi, probabil, un joc video nou şi frumos. Îmi plac jocurile video de acţiune şi aventură, chiar dacă mi-au plăcut mai mult jocurile cu curse de maşini. Sincer, m-aş mulţumi cu orice de Crăciun!

 

Dar mâncarea ideală ?

Şuncă glazurată cu miere! Oh, şi porumb dulce. Sunt din Indiana, unde se cultivă mult porumb, aşa că e mereu în meniul nostru de Crăciun. De asemenea, avem şi salată, cu sos de merişoare, dar şi alte legume. Minunat!

Care e melodia perfectă de Crăciun?

Familia mea cântă la clape de Crăciun, în timp ce cântăm toţi în cor. şîncepe să cânteţ Deck The Halls With Boughs Of Holly. Iubesc cântecul ăsta!

 

Cum ar arăta întâlnirea perfectă de Crăciun?

Mi-ar plăcea o întâlnire de Crăciun în care să facem o plimbare lungă. Partenerei mele ar începe să îi fie un pic frig, aşa că i-aş oferi geaca mea – şi apoi ne-am opri într-o cafenea să bem ceva. Sper că va mai fi puţin vâsc agăţat în cafenea, ca să putem să avem parte şi de un pupic de Crăciun, la sfârşitul zilei. Asta ar suna perfect pentru mine!

 

Care-i farsa perfectă?

Cred că ar fi foarte amuzant să faci o farsă cu un brad de Crăciun. Ai putea face farsa „bradul retezat în trei”? Brazii au, de obicei, patru ramuri care îi susţin în partea de jos, aşa că, dacă tai una din ramuri, se dezechilibrează. Nu poţi să faci farsa asta cu un brad mai mare, pentru că ar deveni periculoasă. Trebuie să fie un brad mai mic – dar m-aş amuza teribil să văd o astfel de farsă!

 

Stefanie Scott (alias Lexi Reed)

In ce loc din lume crezi că ai petrece ziua perfectă de Crăciun?

Ziua perfectă de Crăciun ar avea loc în Europa, împreună cu familia mea. Dintotdeauna mi-am dorit să merg în Franţa să văd Turnul Eiffel, aşa că ar fi minunat să vizitez Parisul de Crăciun. Îmi place vremea rece, aşa că ar fi extraordinar dacă ar ninge!

 

Care ar fi cadoul perfect pentru tine?

Fraţii mei mai mari, Trent şi Troy sunt amândoi la liceu, aşa că, pentru mine, cadoul perfect de Crăciun ar fi ca întreaga familie să se reunească. E destul de greu să strângem toţi membrii familiei la un loc pentru că toţi suntem foarte ocupaţi, dar asta e pe primul loc în lista mea anul acesta.

 

Şi meniul?

Poate că sună ciudat, dar mama mea pregăteşte carne de pui pe băţ de fiecare Crăciun – şi e delicioasă. Are reţeta ei specială şi o face în fiecare an. Yum! Oh, şi întotdeauna eu gătesc desertul de Crăciun, ceea ce e foarte distractiv. Merg la supermarket şi cumpăr tone de ingrediente – iar apoi, pregătesc chestii micuţe, cum ar fi negrese şi mere cu scorţişoară. E minunat!

 

Care e melodia perfectă de Crăciun?

Sunt un mare fan al trupei Glee şi anul trecut au lansat cel mai uimitor album cu cântece de Crăciun. Toate melodiile erau perfecte pentru Crăciun! Fiecare te binedispunea şi îţi dădea o stare bună. Piesele înregistrate, ca Deck The Halls, Tu eşti tot ce vreau de Crăciun şi Crăciunul trecut sunt grozave.

 

Cum ar arăta întâlnirea perfectă de Crăciun?

Îmi plac lucrurile distractive şi diferite, deci cred că o întâlnire foarte mişto de Crăciun ar fi dacă am merge şi am vedea parada de Crăciun împreună. În fiecare an, familia mea îşi ia scaunele şi urmărim parada în timp ce savurăm ciocolată caldă. Deci, aşa ar arăta o primă întâlnire foarte drăguţă. Ciocolată caldă în timp ce te uiţi la parada de Crăciun cu tipul visurilor tale … Nemaipomenit!

 

Care-i farsa perfectă ?

Mi-ar plăcea să văd pe cineva deschizând un cadou din care sare ceva şi îl surprinde! Ar fi foarte distractiv. Crescând cu doi fraţi mai mari, am avut partea mea de farse pusă deoparte – dar mi-ar plăcea să le-o “plătesc” cu ceva amuzant de genul ăsta.

 

Sierra McCormick (alias Olive Doyle)

Unde în lume crezi că ai petrece ziua perfectă de Crăciun?

Mi-ar plăcea să-mi petrec ziua de Crăciun perfectă într-un oraş în care ninge. Eu sunt din California, aşa că nu văd zăpadă prea des. Aş avea un Crăciun minunat dacă l-aş petrece undeva unde e frig şi zăpada!

 

Care ar fi cadoul perfect pentru tine de Crăciun anul acesta?

Eu, de obicei, nu ştiu ce vreau de Crăciun până cu o zi înainte. Fix cu o zi înainte îmi vine ideea, dar nu e prea bine pentru părinţii mei, pentru că n-au nicio idee despre ce să-mi ia! Cred că de acest Crăciun mi-aş dori nişte haine, cu toate că nu vreau şosete! Am o mulţime de şosete. Într-un an, o rudă îndepărtată mi-a dăruit o rolă de bandă adezivă de Crăciun. Nu cred că mai vreau să primesc aşa ceva iar!

 

Care ar fi mâncarea ideală pe care ai servi-o de Crăciun?

Ce aş mânca la masa perfectă de Crăciun? Categoric pui. Îmi place carnea de pui! Mi-ar plăcea, de asemenea, piure de cartofi, legume şi lichior de ouă. Ce -i lichiorul de ouă? Este o băutură dulce, groasă, cu lapte – şi e delicios ! Este foarte popular de Crăciun. Cu siguranţă ar trebui să -l încercaţi dacă aveţi ocazia!

 

Care e melodia perfectă de Crăciun?

Îmi place să ascult cântece specifice de Crăciun. Avem o mulţime de CD-uri de Crăciun pe care le ascultăm în maşină. E minunat! Cred că melodia mea preferată de Crăciun este Jingle Bell Rock. E atât de optimistă, uşor de reţinut şi distractivă. Întotdeauna o voi fredona când o voi auzi.

 

Care-i farsa perfectă de Crăciun?

Cred că farsa perfectă de Crăciun l-ar implica pe Moş Crăciun. Ai putea să pretinzi că eşti Moşul şi să iei cadouri în loc să dai? Şi apoi să recunoşti că doar glumeai! Ar fi amuzant. Ei bine, m-ar face să râd!

 

Cum ar arăta întâlnirea perfectă de Crăciun?

Cred că cea mai tare întâlnire de Crăciun ar fi legată de patinaj sau ar implica mersul la un Atelier Fă-ţi Un Urs. E cel mai amuzant loc care a existat vreodată! Este un magazin tare în care poţi să-ţi creezi propria jucărie ţesută. Ai de ales între un ursuleţ, un penguin sau o pisicuţă – şi ei ţi-l ţes pe loc, în magazin! Poţi alege, de asemenea, să confecţionezi haine pentru animalul tău de companie, pentru a se asorta cu ce porţi tu. Este foarte, foarte distractiv – şi e locul perfect pentru o primă întâlnire.