Bobonete şi Cabral pleacă în Africa de Sud, pentru a fi gazdele show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”!

Apropo.ro / 25.12.2014, 10:43
Bobonete şi Cabral pleacă în Africa de Sud, pentru a fi gazdele show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”!
“Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, blockbuster-ul internaţional care sparge recorduri de audienţă îi va avea gazde pe Bobonete şi Cabral!
Începutul anului 2015 aduce îngrila PRO TV cel mai mare, spectaculos şi aşteptat reality-show din lume! 21 de zile, 12 vedete participante şi 2 gazde pregătite să facă faţă junglei sunt coordonatele producţiei ce va trece bariera ecranului în fiecare seară.
 
Mihai Bobonete, om de televiziune şi actor de stand-up comedy român, este cunoscut publicului larg ca urmare a interpretării rolului Bobiţă din serialul de comedie românesc de la Pro TV, “Las Fierbinţi”. Pregătit pentru o experienţă spectaculoasă în Africa de Sud, el declară: “Sunt foarte încântat de propunerea venită din partea Pro TV de a găzdui o astfel de emisiune. Recunosc faptul că ştiam de ceva vreme despre acest format, pentru că urmăream pe internet varianta britanică şi chiar mă gândeam dacă vreodată se va difuza şi la noi un astfel de reality show. Cred că este momentul cel mai bun ca în grila de programe a postului să apară şi un format nou, iar dacă acesta mă include şi pe mine ca prezentator, atunci nu pot decât să mă bucur şi să le promit celor ce se vor uita la această emisiune că voi face tot posibilul să mă ridic la nivelul aşteptărilor lor şi sper să nu-I dezamăgesc, aşa cum nu am facut-o nici până acum. O să plec în Africa de Sud, cu umorul meu deja cunoscut şi împreună cu negrul român–Cabral. Sper să ne distrăm pe cinste şi vouă să vă placă, mai ales că o iau şi ca pe o misiune venită de la Dumnezeu, gen: „Te rog, du negrul înapoi la origini!”…Păi nu-l duc eu?!”.
 
 
Foto: Facebook
 
Exoticul Cabral, cunoscut actor şi prezentator de televiziune, îşi pregăteşte evadarea în junglă: “Sunt celebru, scoate-mă de-aici!” este genul de proiect care face valuri. Este o emisiune greu de produs, cu sarcini dificile pentru toţi cei implicaţi, de la prezentatori şi echipă şi până la concurenţi. Deja suntem în priză, avem multe de pus la punct, dar suntem foarte optimişti pentru că echipa cu care plecăm peste mări şi ţări este una de profesionişti. Desigur, născut şi crescut fiind în Berceni… mă gândesc cu groază la toate târâtoarele, zburătoarele şi mergătoarele africane. Cu toate că aparenţele te-ar putea înşela, eu sunt făcut să supravieţuiesc în Carpato-Danubiano-Pontic, nu în jungle africană!”
 
Cei doi prezentatori vor aduce în faţa telespectatorilor toate ştirile şi poveştile din junglă şi vor fi singura interfaţă a vedetelor participante cu civilizaţia. 
 
 
 “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” va fi în primulr ând un test de supravieţuire pentru 12 vedete care trebuie să lase deoparte stilul de viaţă somptuos pentru o experienţă extremă în unul dintre cele mai neprimitoare locuri – jungla. Întreaga perioada participanţii vor fi filmaţi în permanenţă. Participanţii trebuie să doarmă sub cerul liber, să facă duş folosind cascada din apropiere, să renunţe la orice fel de contact cu lumea exterioară şi la tabieturile care de obicei le fac viaţa atât de plăcută. Ei vor fi nevoiţi să se adapteze condiţiilor austere din jungle africană, îndeplinind sarcini zilnice pentru a-şi asigura supravieţuirea atât a lor, cât şi a celorlalţi participanţi. 
Publicul este singurul care hotărăşte, prin vot, cine pleacă şi cine rămâne în show, în funcţie de preferinţe. De asemenea, în primele episoade, tot publicul este cel care votează concurentul care îndeplineşte sarcina zilnică. Pe măsura ce show-ul avansează, concurenţii încep să fie eliminaţi, unul singur rămânând câştigător şi primind titlul de Rege sau Regină a junglei.