Bogdan Vlădău – Cine rămâne cu Burlacul?

De: Cătălina Matei / 22.08.2013, 08:00
Bogdan Vlădău - Cine rămâne cu Burlacul?
După ce s-a lăsat ”vrăjit” de 20 de domnişoare dornice să-i cucerească inima, Bogdan Vlădău va alege marea câştigătoarea a show-ului de la Antena 1 pe 29 august. Cum arată femeia ideală pentru ”Burlac” şi până unde ar merge de dragul ei, aflaţi din cele ce urmează...

– Ce te-a determinat să intri în acest show?

Pentru proiectul “Burlacul” am fost contactat încă de la primul sezon care s-a făcut la Antena 1, însă în acea perioadă chiar nu eram pregătit pentru un astfel de show. Producătorii m-au păstrat, însă, pe lista lor de opţiuni, iar propunerea de a fi protagonistul celui de-al patrulea sezon a picat chiar la ţanc!

– Cum te-ai simitit înconjurat de atâtea femei dornice să te cucerească?

E de-a dreptul măgulitor,e un compliment minunat să vezi că atâtea femei frumoase şi când spun asta nu mă refer strict la fizic,îşi doresc să fii al lor!

 

– În general, îţi place să faci primul pas sau te laşi sedus de femei?

Tot timpul îmi place să fac primul pas. Bărbaţii sunt nişte vânători prin definiţie şi eu zic că aşa este normal ca noi bărbaţii să facem primul pas…. Şi sunt sigur că şi voi femeile apreciaţi mult mai mult bărbatul cu încredere în el care vine şi îţi spune: „Hey, I really like you, girl!”.

 

– Care a fost cea mai incitantă „cucerire” de până acum?

Era acum 3 sau 4 ani, vorbeam cu ea de ceva vreme dar doar virtual. M-am dus la Milano după ea şi, când am văzut-o prima dată în realitate, mă aştepta într-un desu negru la etajul 1 al casei în care locuia… A fost o privelişte unică pe care nu o voi putea uita niciodată! O săptămână nu am ieşit din casă decât să iau cafea din colţul străzii!

 

– La ce te uiţi prima dată când vezi o femeie?

La ochi şi la zâmbet.

 

– Şi cum arată femeia perfectă pentru tine?

Charlize Theron!

– Ai găsit-o în show-ul de la Antena 1?

Sincer să fiu… nu cred că am găsit idealul meu de femeie perfectă,dar am găsit o femeie cu mult mai frumoasă decât m-aş fi aşteptat să găsesc într-un show de televiziune!

 

– Ce anume ai căutat la fetele înscrise la „Burlacul”?

Suflet, frumuseţe, umor!

 

– Ai ceva să le reproşezi?

Unora da, faptul că au încercat din răsputeri să pară altceva decât sunt.

 

– Până unde poţi merge de dragul unei femei?

To the moon and back!

– În ce alte proiecte eşti implicat? Sau ce pregăteşti din toamnă?

ESte foarte posibil să intru într-un alt proiect televizat,am mai multe propuneri şi încă le cântăresc cu atenţie! În rest muzica!Lucrez la un nou single cu cei de la The Marker şi un altul produs de Omar de la Mandinga. Concerte multe şi asta mă bucura enorm pentru că muzica este cea mai mare pasiune a mea!

Cătălina Matei

 

Burlacul

JOI, 20,30, Antena 1