Botezatu – filmări macabre, în cimitir

Apropo.ro / 11.11.2014, 13:00
Botezatu - filmări macabre, în cimitir
Cătălin Botezatu îşi supune concurenţii de la “Supermodels by Cătălin Botezatu”, emisiunea ce se va difuza la Kanal D, la o serie de probe care de care mai dificile. Pentru mulţi, ideea de a poza într-un cimitir, printre morminte sau chiar în sicriu este un adevărat coşmar.
Pentru concurenţii emisiunii “Supermodels by Cătălin Botezatu” o astfel de încercare trecută cu bine poate cântări enorm în evaluarea făcută de celebrul designer. Aşa că aceştia şi-au învins fricile şi au participat la o şedinţă foto în toată regulă, noaptea, printre cruci.   
 
“Mergem şi pozăm în cele mai neobişnuite locuri, trebuie să dovedim că sunt mai mult decât nişte simple manechine, că avem voinţa de a ne autodepăşi. Nu contează că trebuie să pozez goală în frig sau suspendată la mare înălţime, ori pe un morman de gunoi. Trebuie să fac faţă oricărei situaţii. Am filmat în cimitir, în sicrie, printre morminte. A fost macabru şi foarte creativ, în acelaşi timp”, a afirmat una dintre concurente.
 
 
Foto: Facebook
 
În prezent, Cătălin Botezatu filmează pentru emisiunea “Supermodels by Cătălin Botezatu”, ce se va difuza la Kanal D. Show-ul combină provocările unui concurs de televiziune cu strălucirea vieţii de Supermodel. Aspiranţii la titlul de Supermodel – băieţi şi fete – trebuie să dovedească faptul că au charisma şi determinarea necesare pentru a cuceri lumea showbiz-ului şi publicul. Nu de puţine ori, Cătălin Botezatu îi supune pe concurenţi la adevărate teste de curaj, în situaţii limită.