Brad Pitt şi Angelina Jolie, contract prenupţial de 270 de milioane de dolari

De: Cătălina Matei / 16.10.2013, 11:34
Brad Pitt şi Angelina Jolie, contract prenupţial de 270 de milioane de dolari
Deşi se tot speculează de câţiva ani ncoace că cei mai mediatizaţi actori de la Hollywood îşi vor pune pirostriile, iată că a apărut informaţia conform căreia cei doi au semnat deja un contract prenupţial, iar nunat ar avea loc de Crăciun.

Conform revistei Grazia UK cei doi se vor căsători anul acesta, de Crăciun, iar valoarea contractului prenupţial se ridică la fabuloasa sumă de 270 de milioane de dolari. Actul în sine conţine 101 de pagini în care se precizează că, în cazul unui divorţ, Brad îşi păstrează averea estimată de Forbes la 150 de milionae de dloari, iar Angelina va rămâne cu cele 120 de milioane de dolari pe care i-a strâns până acum.

Conform contractului, în cazul divorţului, cei doi îşi vor păstra custodia comună asupra copiilor. Brad şi Angelina au împreună 6 copiii, dintre care 3 au fost adoptaţi.

„Angelina a avut mereu reţineri cu privire la semnarea unui astfel de contract, dar Brad a convins-o că e mai bine aşa”, a declarat o sursă citată de revista britanică. „Brad este un tip romantic dar şi foarte practic şi, având în vedere faptul că sunt un cuplu ce valorează 270 de milioane de dolari, cu 6 copii şi numeroase proprietăţi în diferite părţi ale lumii, atunci decizia lui face sens. În plus, atât Brad cât şi Angelina au mai fost căsătoriţi înainte şi ştiu cât de dificil poate fi un divorţ. De această dată este şi mai important pentru că au copii iar Brad doreşte să acopere toate posibilităţile”, a mai susţinut aceeaşi sursă.