Brigitte Bardot: ”Am vrut să mă sinucid de multe ori”

De: Pusa Toader / 03.10.2014, 06:00
Brigitte Bardot: ''Am vrut să mă sinucid de multe ori''
Brigitte Bardot, una dintre cele mai faimoase actriţe din toate timpurile, şi-a dorit de multe ori să termine legătura cu viaţa.

Într-un interviu recent cu biograful lui Brigitte Bardot, Jeffrey Robinson, şi fotograful şi prietenul ei, Billy Ray, cei doi au menţionat cuvintele confirmate de vedetă care şi-a dorit de multe ori să moară.

Bardot, care a împlinit de curând 80 de ani, a avut mai multe episoade de depresie în viaţa ei şi a petrecut mulţi ani în suferinţă.

BB

Brigitte Bardot, o frumuseţe a tuturor timpurilor

”Era confuză, o singuratică în lumea celebrităţilor”, a declarat Robinson despre Brigitte. Ea suferea de depresie şi nu o trata, căci nu a cerut ajutor de la specialişti.

Faima şi-a pus amprenta negativă asupra ei. Descoperită pe când era foarte tânără de către regizorul Roger Vadim, ea a fost transformată într-un sex-simbol ce urma să rămână aşa peste ani.

După ce şi-a încheiat activitatea actoricească, Brigitte a găsit alinare în compania animalelor, apărând drepturile acestora şi salvând multe dintre ele, pe plan internaţional.

animale

În curtea casei sale din Saint Tropez

După cum biograful declara, în inima actriţei nu este loc pentru oameni, spaţiile goale fiind umplute cu dragostea pentru animale.