Britney Spears se tine de diete

Apropo.ro / 22.08.2008, 23:00
Britney Spears se tine de diete
Britney Spears a fost fotografiata pe o plaja in Mexico, ea aratand mai bine ca niciodata.

Britney Spears a aparut in fata presei cu un look de zile mari. Britney a fost fotografiata pe o plaja in Mexico, ea aratand mai bine ca niciodata, dar si mai sanatoasa.

Britney a dat la o parte abuzurile pe care le facea (mancare fast-food, droguri, bautura) si recunoaste acum ca se simte mai sanatoasa ca niciodata.

In ce consta dieta Britney?

In primul rand ea a renuntat la dulciuri si tot ce inseamna zahar. De aceea, nu consuma fructe sau sucuri naturale. In schimb consuma carne de pui, somon si orez, dar si fructe de avocado. Omleta din albusuri de ou la micul dejun si rareori carne de curcan la masa de pranz.

Dieta Britney contine 1.200 de calorii pe zi. Poti manca foarte multe lucruri dar in acelasi timp sanatoase. Dieta este combinata cu exercitii fizice de slabire si mult cardio.

Intre timp, cantareata face eforturi sa recastige custodia celor doi copii, Sean Preston si Jayden James. Acesta reprezinta un obiectiv pe care isi doreste sa il realizeze in urmatoarele luni.

Fostul sot, Kevin Federline, ii permite lui Britney sa isi petreaca timp alaturi de cei doi baieti. Procesul de judecata privind custodia copiilor au costat-o pe Britney Spears peste 350.000 lire sterline.

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

Ellen de Generes s-a casatorit cu aleasa inimii, Portia de Rossi

Ellen de Generes s-a casatorit cu aleasa inimii, Portia de Rossi

Ellen de Generes, actrita de comedie, s-a casatorit cu aleasa inimii sale, Portia de Rossi, la sfarsitul saptamanii trecute.

Megan Fox face sex cu Amanda Seyfried

Megan Fox face sex cu Amanda Seyfried

Megan Fox si Amanda Seyfried pregatesc fanilor o surpriza. Cele doua au filmat o scena fierbinte de sex pentru filmul ‘Jennifer’s Body’.

Dieta de vedeta!

Dieta de vedeta!

Vedetele de la Hollywood sunt dispuse sa faca orice atunci cand vine vorba de imaginea lor. Nu putine sunt cele ce apeleaza la diete dintre cele mai nebunesti pentru a se…

Jocul zilei

Clipul zilei

Skill Stack Camera Ascunsa
Asteapta momentul oportun pentru a adauga o linie la stiva creata Cuvinte cheie: camera ascunsa poanta bataie sofer nervos masina vopsea vopsita omor pumni
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza