Buddy Valastro se întoarce

De: Mioara Tronaru / 26.10.2013, 12:00
Buddy Valastro se întoarce
Descoperiţi cele mai spectaculoase torturi realizate de Buddy Valastro în sezonul 6 din Regele cofetarilor, începând din 2 noiembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 21.00.

TLC revine cu veşti bune pentru toţi iubitorii de dulciuri! Regele cofetarilor, una dintre cele mai îndrăgite emisiuni prezentate de cofetarul Buddy Valastro, revine cu un nou sezon plin de surprize. Regele cofetarilor va deveni mult mai dulce în acest an, Buddy alături de familia sa şi întreaga echipă înfruntă noi provocări delicioase dintre cele care au transformat programul lor într-un fenomen cunoscut în toată lumea. De data aceasta, Buddy îşi implică mult mai mult familia, făcându-vă cunoştinţă cu fiecare dintre membrii ei.

Primul episod din sezonul 6 al emisiunii difuzate în premieră pe TLC, din 2 noiembrie, de la ora 21.00, ni-i arată pe Buddy şi echipa la câteva zile după ce Uraganul Sandy a făcut ravagii în zonă, când se întorc la magazin pentru a evalua pagubele. Rămaşi în pană de curent, dar asaltaţi de clienţii care încă au nevoie de torturile lor, cofetarii trebuie să facă adevărate numere de magie, lucrând aproape în beznă şi căutând soluţii pentru a ajuta comunitatea care încearcă să se pună din nou pe picioare, după furtună.

În al doilea episod, Buddy e rugat să creeze un tort special pentru Robin Roberts, vedeta programului TV Good Morning America. Echipa lucrează sub presiune, căci trebuie să pregătească un tort care să îi uimească pe Robin şi pe milioanele ei de telespectatori. În plus, Mauro face un tort pentru un instructor de spinning care vrea să îi aducă un omagiu mentorului său.

 

Biografie Buddy Valastro

Buddy Valastro este un maestru cofetar împlinit, ajuns la a patra generaţie, care se ocupă de afacerea familiei. S-a născut la Hoboken, în New Jersey, SUA, şi a crescut într-o familie italiană de modă veche.

Încă de la o vârstă fragedă, Buddy a demonstrat că are un talent înnăscut pentru copt aluaturi şi decorat torturi. Pe lângă această pasiune, îi plăcea să petreacă mult timp alături de tatăl său, ca ucenic. Cei doi au petrecut nenumărate ore în laborator, unde tatăl lui Buddy, maestru cofetar, l-a învăţat toate vechile secrete ale branşei. Cei doi erau prieteni la cataramă şi visau să transforme împreună “Carlo’s Bakery” într-un nume de referinţă. Din păcate, când Buddy avea 17 ani, şi-a pierdut tatăl şi, în schimb, a fost nevoit să preia o mare parte din responsabilităţile acestuia. A demonstrat cât de bine funcţiona chiar şi în condiţii de stres, continuând să facă numai lucruri de calitate. Cu ajutorul familiei sale, Buddy a adus “Carlo’s Bakery” pe noi culmi. Reţetele tatălui său şi stilul inovator de decorare al lui Buddy, precum şi tehnicile sale de a transforma zahărul în adevărate opere de artă au dus afacerea mult mai departe decât ar fi visat vreodată tatăl lui.

La ora actuală, Buddy este un maestru cofetar si bucătar împlinit, decorator de torturi şi vedetă a programului TV de tip “reality” Regele cofetarilor, care se bucură de un succes uriaş. De multe ori, este invitat să demonstreze şi să predea ceea ce ştie să facă, în toată America. În laboratorul lui, Buddy şi echipa produc mii de prăjituri şi produse de patiserie pentru ocazii speciale, în fiecare săptămână. Proiectele lui premiate au fost prezentate de nenumărate ori în diverse reviste dedicate mireselor sau produselor de cofetărie. “Carlo’s Bakery” a apărut în cărţi, în ziare şi la televiziune.

Buddy speră ca într-o bună zi să reuşească să transmită pasiunea şi cunoştinţele lui membrilor din cea de-a cincea generaţie a familiei Valastro, care să ducă mai departe moşterea numită “Carlo’s Bakery”.