„Burlacul” Andrei Andrei are de dăruit un inel de o valoare inestimabilă

Apropo.ro / 19.12.2014, 12:16
 „Burlacul” Andrei Andrei are de dăruit un inel de o valoare inestimabilă
Cele care râvnesc la inima noului protagonist al show-ului „Burlacul”, difuzat de Antena 1 din luna ianuarie, trebuie să ştie că cea care îi va demonstra că îi poate sta alături o viaţă întreagă va fi cerută de soţie cu un inel de o valoare sentimentală inestimabilă, care are o frumoasă poveste.
„Inelul a fost dăruit bunicii mele de străbunica mea. Apoi, bunica l-a dat mai departe mamei mele, care l-a păstrat pentru viitoarea mea soţie. Vreau ca şi eu, la rândul meu, să-l dăruiesc unuia dintre copiii mei când va veni timpul. Sunt foarte ataşat de acest obiect şi ştiu că va fi greu să găsesc persoana care va merita într-adevăr să îl poarte”, mărturiseşte sincer Andrei. 
Andrei are o viziune clară despre cea care urmează să îi devină soţie, iar criteriile de selecţie nu sunt deloc uşoare.
 
 
Foto: Antena 1
 
 
„Cred că naturaleţe este cel mai bun cuvânt pentru a descrie femeia perfectă. Simţul umorului este la fel de important pentru că eu glumesc mai tot timpul şi nu aş vrea să ajungem la conflicte. O mare însemnătate are, pentru mine, şi inteligenţa, care ar trebui să fie direct proporţională cu simţul umorului deja menţionat”, dezvăluie Andrei. „Burlacul” recunoaşte însă că femeia ideală este, în primul rând, cea care îl înţelege şi îl susţine necondiţionat. „Mai trebuie, bineînţeles, să existe între noi acea chimie despre care se tot vorbeşte”, povesteşte Andrei.