„Burlacul” Andrei Andrei îşi tatuează numele unei concurente

Apropo.ro / 15.01.2015, 10:00
„Burlacul” Andrei Andrei îşi tatuează numele unei concurente
Cele 20 de tinere intrate în show-ul „Burlacul” dau dovadă de foarte multă creativitate atunci când vine vorba de metodele prin care speră să îl cucerească pe Andrei încă din prima ediţie a emisiunii, difuzată diseară, de la 20:30, la Antena 1.
Foto: Antena 1
 
Cele 20 de tinere intrate în show-ul „Burlacul” dau dovadă de foarte multă creativitate atunci când vine vorba de metodele prin care speră să îl cucerească pe Andrei încă din prima ediţie a emisiunii, difuzată mâine, de la 20:30, la Antena 1. Concurenţa este dură pentru că şi miza este una foarte importantă: doar 10 dintre ele vor pleca alături de Andrei în Portugalia, iar el are doar două ore la dispoziţie pentru a se convinge cine are cele mai multe şanse să îi devină soţie. 
 
Foto: Antena 1
 
Una dintre concurente reuşeşte să îl determine pe Andrei să îşi tatueze numele ei pe antebraţ. „Trebuie să mă ţii minte cel puţin în această seară”, îi mărturiseşte tânăra, care nu stă pe gânduri şi îi explică ce semnificaţie are tatuajul ales de ea pentru el: „Trandafirul simbolizează calea spre inima ta, iar inima, faptul că sper să mă alegi cu inima în această seară”, continuă concurenta.