„Burlacul” Andrei Andrei nu şi-a găsit aleasa

Apropo.ro / 20.03.2015, 11:24
„Burlacul” Andrei Andrei nu şi-a găsit aleasa
Ultima ediţie a emisiunii „Burlacul” l-a adus pe Andrei Andrei în faţa familiilor şi prietenilor Aydei, Andreei şi Daianei.
„Simt că Andrei face parte din familia noastră deja”, a mărturisit Daiana, care era convinsă că ea va fi marea câştigătoare. La rândul lui, Andrei a avut numai cuvinte de laudă la adresa părinţilor ei: „La prima vedere par nişte oameni minunaţi. Pare genul de familie model”, a spus „Burlacul”. La fel de bine au mers şi întâlnirile cu mamele Andreei şi Aydei, iar Andrei a reuşit să le surprindă pe fiecare cu un gest frumos: mama Aydei a fost adusă la întâlnire cu limuzina, iar pentru mama Andreei a pregătit masa. 
 
Foto: Antena 1
 
În finala show-ului au rămas însă doar Andreea şi Daiana. „Soţul Andreei va fi un bărbat foarte fericit şi poate soţul voi fi chiar eu”, a spus Andrei. „Am o conexiune foarte bună cu Daiana. Este inteligentă şi aceasta este calitatea cu care m-a cucerit”, crede, de asemenea, „Burlacul”. Aşadar, o decizie foarte grea a atrânat pe umerii lui Andrei. „Mi-e frică să nu fac pe cineva să sufere”, i-a mărturisit el Andreei Mantea. Cu toate acestea, Andrei a decis să fie corect cu tinerele şi să le spună motivele care îl împiedică să aleagă pe una dintre ele. „Mă bucur că am ajuns să ne cunoaştem şi de tot ceea ce am trăit împreună, dar nu aş putea să fiu tot timpul în gardă”, i-a mărturisit Andrei Daianei, recunoscând astfel în faţa ei că a fost nevoit să facă anumite lucruri pentru că simţea că altfel ea s-ar fi supărat. 
 
Foto: Antena 1
 
Şi Andreea a avut parte de o explicaţie: „Vreau să îţi mulţumesc pentru toate clipele frumoase pe care le-am trăit împreună. Cred însă că mai ai anumite piedici de depăşit, simt că trebuie să mai afli anumite răspunsuri”, i-a spus Andrei tinerei.