Burlacul pasionat de vedete! De la Cameron Diaz la Uma Thurman, pe toate le-a bifat

De: Nicoleta Nicolae / 08.02.2015, 10:00
Burlacul pasionat de vedete! De la Cameron Diaz la Uma Thurman, pe toate le-a bifat
După ce a curtat nenumărate vedete de la Hollywood, burlacul milionar Andre Balazs a trecut la Kylie Minogue.

Andre Balazs este om de afaceri prosper la cei 57 de ani ai săi. Pe unde merge, restaurante, hoteluri grandioase, toată lumea îl cunoaşte. Este un tip îngrijit, musculos şi gentil. Are alură de vedetă de cinema. Ştie că nu-şi arată vârsta şi că femeile nu sunt indiferente în faţa şarmului său.

De curând a fost imortalizat într-o fotografie alături de senzuala Kylie Minogue. Par o pereche frumoasă, însă artista este foarte atentă când vine vorba de relaţii, având în vedere cât a suferit după Olivier Martinez.

KM

Andre şi Kylie

Andre Balazs este de origine ungară, are 57 de ani şi o avere estimată la peste 500 de milioane de dolari. La începutul carierei sale, Andre a fondat compania biotech Biomatrix din New Jersey. Veniturile i-au permis să se mute în SoHo din Manhattan şi să mai pornească o afacere în domeniul imobiliarelor. Acum deţine lanţuri hoteliere, printre care şi Chateau Marmont, Standard Hotel, Mercer Hotel. Mai deţine şi ansambluri rezidenţiale de lux, magazine de bijuterii, etc, este şi restaurator, are şi o reţea de servicii cu hidroavioane, deţine ferme naturale de unde alimentează bucătăriile restaurantelor pe care le deţine şi multe altele.

Andre

Andre şi Uma Thurman

Astfel, nu i-a fost greu să ajungă în cercurile celebrităţilor. Aşa a cunoscut-o pe Uma Thurman şi au legat o prietenie sinceră şi pasională. A curtat-o şi pe Pippa Middleton, dar au fost rezervaţi. Andre s-a întârlnit şi cu Chelsea Handler, Cameron Diaz, Rene Zellweger, Sharon Stone, Courtney Love, fashionista Daphne Guinness, Naomi Campbell şi multe alte nume sonore din lumea bună.

andre

Andre şi Chelsea Handler

Momentan, Andre spune că este single. A fost căsătorit cu Kate Ford, CEO Ford Models şi au doi copii. Chiar şi cu titulatura de tată şi fost soţ, Andre Balazs rămâne o partidă bună pentru femeile singure.