Bush a bagat dolarul la apa

Apropo.ro / 31.07.2008, 10:18
Bush a bagat dolarul la apa
Dolarul a inregistrat in administratia George W. Bush cel mai grav declin de la inceputul anilor 1970, iar investitorii asteapta schimbarea presedintelui

Dolarul a inregistrat in administratia George W. Bush un declin de 33,8%, cel mai grav de la inceputul anilor 1970, iar investitorii asteapta cu interes schimbarea presedintelui, chiar daca nu sustin in mod special pe unul dintre cei doi candidati la Casa Alba.

"Am putea crede ca oricine altcineva va reprezenta o imbunatatire din punct de vedere economic, dupa unul dintre cei mai nechibzuiti presedinti alesi vreodata, in problemele de fiscalitate", a declarat Chip Hanlon, presedinte al companiei Delta Global Advisors.

Indicele dolarului, care evalueaza moneda americana in raport cu un cos de sase valute importante, a pierdut 33,8% de la venirea lui Bush la Casa Alba, in 2001.

La acestea se adauga faptul ca Bush a preluat presedintia in conditii de surplus bugetar, pentru ca economia sa treaca pe deficit pentru a finanta operatiunile militare nepopulare din Irak si Afganistan.

Citeste aprecierile investitorilor despre evolutia dolarului in mandatele lui George W. Bush, la Mediafax

CONCURS: Castiga saptamanal 2 abonamente la Water Park Otopeni!


 

Citeste si:

Ieftineste, Doamne, benzina! Amin!

Ieftineste, Doamne, benzina! Amin!

Deranjati de cresterea pretului la petrol si disperati ca autoritatile nu reusesc sa faca ceva pentru a o stopa, americanii au recurs la ceea ce cred ei ca este singura s…

BNR opreste robinetul de bani al bancherilor

BNR opreste robinetul de bani al bancherilor

Piata imobiliara a inceput sa scada, iar numarul tranzactiilor s-a redus semnificativ. Bancherilor le este frica ca nu vor mai avea cui sa dea credite din cauza noilor re…

Yeti, Omul Zapezilor, exista in realitate

Yeti, Omul Zapezilor, exista in realitate

S-a dovedit ca Yeti exista dupa ce s-au efectuat teste pe doua fire de par descoperite in N-E Indiei.

Jocul zilei

Clipul zilei

Gemcraft Cum sa NU aterizezi pe un portavion
Construieste turnuri cat mai puternice… Cuvinte cheie: aterizare fortata protavion elicopter accident
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza