“Bye Bye Belly Camp”, la a doua ediţie

De: Cătălina Matei / 23.05.2014, 14:03
 “Bye Bye Belly Camp”, la a doua ediţie
Diana Ştirbu, instructor internaţional de kangoo jumps şi antrenoarea preferată de Adela Popescu sau Sore, organizează a doua ediţie a taberei de slăbit Bye Bye Belly Camp în perioada 16 – 22 iunie, în staţiunea Olăneşti.

“Bye Bye Belly Camp este o combinaţie între antrenamente intense şi regim alimentar care să vă aducă în cea mai bună formă înainte de concediul de vară.  Scopul taberei este atât scăderea în greutate cât şi adoptarea unui stil de viaţă sănătos. Participantele pot slăbi între 3 şi 5kg. Ne vom antrena intens cu ghetele kangoo jumps, vom face exerciţii în aer liber, vom urca pe munte, vom face aqua gym în bazinele cu apă sulfuroasă şi bineînţeles vom învăţa să mâncăm sănătos”, explica Diana Ştirbu.

Disciplina va fi un element esenţial în tabără, programul va fi înmânat în momentul cazării, iar Diana va îmbină bună dispoziţie cu rigurozitatea, astfel că rezultatele nu vor întârzia să apară.Tabără este structurata pe 7 respectiv 4 zile, iar înscrierile se pot face până pe 10 iunie la adresa de mail [email protected]. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina de Facebook sau pe site-ul www.dianastirbu.ro.

“Sunt déjà la a doua ediţie a taberei şi după succesul înregistrat anul trecut, după rezultatele pe care le-am obţinut atunci, de-abia aştept să repetăm experienţă. Participantele au slăbit chiar mai mult decât şi-au propus, ne-am distrat şi am reuşit ca prin sport şi o alimentaţie sănătoasă să fim în cea mai bună formă”, adăugă Diana Ştirbu.