Cabral filmează o nouă emisiune pentru PRO TV

De: Cătălina Matei / 14.07.2014, 10:32
Cabral filmează o nouă emisiune pentru PRO TV
După ce postul Acasă TV a renunţat la producţiile proprii şi, implicit, la toate vedetele, Cabral Ibacka s-a mutat la PRO TV, fără însă a se stabili în ce proiect va fi implicat. Vedeta a anunţat pe pagina sa de Facebook că filmează o nouă emsiune.

În luna mai, postul Acasă TV anunţa că renunţă la producţiile proprii şi că va implementa o nouă strategie bazată pe seriale, sub sloganul „Viaţa e o telenovelă, Acasă e viaţa ta“. Potrivit comunicatului emis de post la acea vreme, Cabral Ibacka se alătura staţiei PRO TV, după 14 ani de Acasă TV, perioadă în care a prezentat cu succes emisiunea „Poveştiri de Noapte“ şi s-a remarcat ca actor în telenovele precum „Păcatele Evei“, „Inimă de Ţigan“ sau „Regina“.

Foto: Facebook

Până acum, s-a tot speculat în ce emisiuni va fi integrat Cabral, ”Românii au talent” fiind una dintre formatele vizate.

Iată însă ce a scris aseară vedeta pe contul său de Facebook: ”Vara asta toată lumea e la mare… şi până acum eu n-am văzut Marea decât o dată anul ăsta.Fug de nevastă la mare, cu o misterioasă şi suavă creaţie, să pornim distracţia la Pro TV! Dacă distracţia e la mare… să fim şi noi în centrul ei, zic! Ne reîntâlnim în curând pe TV…!”.