Cabral, internat cu forţa chiar de nevastă!

Apropo.ro / 10.06.2013, 15:29
Cabral, internat cu forţa chiar de nevastă!
Săptămâna trecută, prezentatorul ”Poveştirilor de noapte” de la Acasă TV a ajuns de urgenţă la spital. Se pare că problemele sale mai vechi legate de o infecţie în gât au recidivat şi, în ciuda tratamentului, s-au agravat.

Cea care l-a internat cu forţa pe Cabral este nimeni alta decât ”colega sa de apartament”, Andreea Ibacka, care povesteşte pe blogul soţului său întreaga ”aventură”.

”Soţul meu este unul dintre cei mai determinaţi, muncitori şi încăpăţânaţi oameni din câţi am cunoscut. Dacă are ceva de făcut nu există să-i stea ceva în cale… nu ia în seamă nici măcar  oboseală sau boala, el merge înainte. Într-un fel e bine, că duce la capăt ce are de dus, că se ţine de cuvânt şi că nu dezamăgeşte niciun partener de business.

În acelaşi timp e rău, pentru el. De săptămâna trecută s-a îmbolnăvit. Din nou. Infecţie în gât, plus sinuzita, plus ceva simptome de otită. În mod normal ar fi trebuit să stea acasă, să-şi ia medicamentele şi să doarmă. Dar el… nu! Şi-a luat medicamentele din fugă, pentru că avea emisiuni de prezentat, evenimente de făcut, promisese în mai multe locuri că ajunge. (…)  Aşa s-a tot luptat cu el până ieri, când la începutul emisiunii i s-a făcut rău. Dar rău. Şi l-am internat de tot, cu forţa. (…) Fără laptop, fără telefon, fără nicio chestie care l-ar putea face să se dea jos din pat. Dacă aveţi un gând bun pentru el… transmiteţi-l în gând, că are nevoie. Mulţumesc. Andreea Ibacka”.

 

Între timp, starea de sănătate a lui Cabral s-a ameliorat, iar vedeta Acasă TV a fost externată. Rămâne de văzut cât de ascultător va fi de acum înainte!