Cabral şi-a cerut nevasta… de nevastă! A doua oară!

De: Cătălina Matei, Nicoleta Nicolae / 14.03.2013, 15:29
Cabral şi-a cerut nevasta... de nevastă! A doua oară!
Se pare că prezentatorului de la Acasă TV îi cam place să fie un bărbat căsătorit. Inspirat de un film romantic, dar şi de o replică plină de tâlc din partea soţiei, Cabral a decis că e momentul să-i ceară mâna Andreei pentru a doua oară.

În urmă cu câteva luni, soţii Ibakca au ales să vizioneze un film romantic. Şi, după cum povesteşte Cabral pe blogul său (www.cabral.ro), în timp ce eroul principal se punea în genunchi şi o cerea în căsătorie pe aleasa inimii lui, Andreea i-a dat următoarea replică: ”Ai văzut ce frumos? Nu există ceva mai romantic pe lumea asta decât o cerere în căsătorie! Şi din cauza ta eu n-o să mai trăiesc niciodată aşa ceva!”.

Profund impresionat de reacţiei soţiei, vedeta Acasă TV i-a pregătit acesteia o surpriză de proporţii. În urmă cu două săptămâni, cei doi au petrecut un weekend la Braşov, iar Andreea dă detalii pe blogul său (andreeapatrascu.ro): ”Acum vreo 2 săptămâni, însă, am ajuns cu nişte prieteni la Braşov. Şi, din senin, seara ne-am facut program separat de gaşcă. Care gaşcă avea brusc foarte multă treabă. Şi toată treaba apăruse pe ultima sută de metri. Aşa că am ieşit să mâncăm ca porumbeii la un restaurant cocoţat sus, deasupra oraşului. L-am văzut pe Cabral ca se tot foia, de parcă îşi făcea curaj, dar cum era să fac legătura cu filmul de anul trecut? Abia înainte de desert treaba a început să prindă contur. Cum a fost: Întâi m-a întrebat dacă mi-ar plăcea să ne reînnoim jurămintele la biserică anul ăsta. I-am zis că da, că ar fi foarte frumos, că mi-ar placea tare. Am continuat pe povestea asta, mi-a spun el vrute şi nevrute, ca un adevarat maestru al cuvintelor ce este, timp de vreo 5 minute. La un moment dat, a venit lângă mine, s-a aşezat în genunchi – mult mai elegant decât prima oară, atunci când s-a aruncat pe asfalt de zici că voia să-şi spargă singur rotula – şi m-a cerut de soţie.

Cu inelul în mână, cu emoţie în glas, cu genunchiul pe podea… ce să mai, ca-n filme!”.

Cât despre inel, Cabral a postat o poză a acestuia pe blogul său. Este vorba despre un inel de aur cu safir. Cei doi îşi vor reînnoi jurămintele anul acesta, la biserică, iar petrecerea va fi un restrânsă, alături de familie.