Căciula lui Axinte a ajuns ghiveci la ”Roata Norocului”

De: Nicoleta Nicolae / 17.08.2015, 13:01
Căciula lui Axinte a ajuns ghiveci la ”Roata Norocului”
Florin Petrescu, personajul care îl interpretează pe Axinte de la Vacanţa Mare, este unul dintre concurenţii vedeta din noul sezon al show-ului ”Roata Norocului”, ce debutează duminica, 23 august, la Kanal D.


Actorul şi-a adus cu el celebra căciulă, dar nici nu a intrat bine în platou că a şi fost deposedat de accesoriul supradimensionat care l-a consacrat. Ana-Maria Barnoschi i-a găsit rapid o utilitate căciulii multicolore.
„E numai bună de mască pentru ghiveci! M-am întrebat tot timpul ce încape în căciula asta. M-a amuzat întodeauna fiul Leanei, de la Vacanţa Mare. Pe cât e de mare căciula, pe atât e de puţină mintea lui Axinte!”, a spus Ana-Maria Barnoschi.


 
Actorul a făcut şi el o trecere rapidă în revistă a obiectelor care pot intra lejer în căciula personajului său: ”Poţi să faci piaţa cu ea. Încap acolo de toate, varză, cartofi, vinete, leuştean, poţi sa încerci să bagi şi nişte pâine pe vatră. Şi dacă stau bine şi mă gândesc şi Ana-Maria ar putea intra în căciula lui Axinte, dar trebuie să facă puţin pe contorsionista”.