Cagatay Ulusoy: “Nu aş ezita să apelez la injecţii cu Botox!”

De: Nicoleta Nicolae / 02.08.2015, 09:00
Cagatay Ulusoy: “Nu aş ezita să apelez la injecţii cu Botox!”
Interpretul pesonajului Yaman din serialul cu acelasi nume, difuzat la Kanal D, a surprins recent declarand ca nu ar ezita sa apeleze la injectii cu Botox daca un rol ar impune o schimbare de look.

“Nu am prejudecati legate de operatiile estetice. Sunt pregatit sa imi vopsesc parul sau sprancenele pentru a interpreta un rol. Nu-mi doresc  sa interpretez doar roluri in care sunt personajul aratos, mi-ar placea sa trec printr-o transformare radicala de look. As acepta chiar si injectii cu Botox, dar ele ar fi doar temporare”, a declarat Cagatay Ulusoy.

In ciuda faptului ca a creat o adevarata isterie printre fane cu frumusetea sa, interpretul personajului Yaman nu se considera un barbat atragator.

“Cred ca sunt o persoana energica. Frumusetea este un concept relativ. Poate ca sunt chipes pentru unii si total opusul pentru altii. Eu sunt impacat cu mine insumi si cred ca frumusetea fizica este mai putin importanta. Conteaza profesionalismul si carisma”, a subliniat actorul.

Pe Cagatay Ulusoy il puteţi urmari in serialul “Yaman”, difuzat de Kanal D. Astazi si maine, “Yaman” incepe la ora 21:00, dupa serialul “Dila”, iar de saptamana viitoare va fi difuzat de la ora 20:00.