Călin Marincaş – Poveştile unui “Nebun”…

Apropo.ro / 08.04.2013, 08:00
Călin Marincaş – Poveştile unui “Nebun”...
Călin Marincaş este şi el unul dintre semifinaliştii de la ”Românii au talent”. Carismaticul ”one man show” a încântat o ţară întreagă cu numărul lui din preselecţii. Ce ar face cu premiul cel mare dacă l-ar câştiga? Ne spune chiar acum!

S-a născut în Beiuş, judeţul Bihor, însă locuieşte în Oradea încă din 2005. călin are 27 de ani şi o personalitate debordantă ce se manifestă pe mai multe voci: de la tenor până la personaj de desene animate. Pe scena de la ”Românii au talent” a improvizat un număr pe care cu greu îl poţi atribui unui gen: comedie, parodie, muzică… un fel de one man show. De altfel, Andi Moisescu l-a caracterizat drept ”Nebunul perfect”.

”Cred că e singura persoană care m-a caracterizat simplu şi succint. Majoritatea prietenilor îmi spun că sunt dus cu pluta, sau că nu-s normal de felul meu. Sau mai e câte unu’ care mă face nebun, dar îşi dă seama ca aşa-s eu! Cred că am fost scăpat în găleata cu poţiunea nebună când am fost mic”, povesteşte Călin. Pe câte voci poate cânta? ”Partea de voce am mo;tenit-o atât de la tata – puterea şi tonalitatea joasă, cât şi de la mama – căldura şi înălţimea ei. N-am stat niciodată să număr câte sunt; dar aşa, la o primă numărătoare, vreo 10-15 cred că pot să dau dintr-un şut”, ne lămureşte ”Nebunul”, care lucrează, în prezent, ca recepţioner la un hotel din Oradea şi are colaborări muzicale cu diferiţi artişti din oraş. Cât despre viaţa personală, Călin este, încă, burlac: ”Momentan, fuge căsătoria de mine! Fetele mă vor şi eu le vreau pe ele, dar nu-i loc de pirostrii, deocamdată. Cât despre copii, aş fi încântat să am unul. Eu îi iubesc pe ei şi ei mă iubesc pe mine. Am un lipici la ăia mici de sperii orice femeie din preajma mea. Îmi place să le explic lucruri şi să îi învăţ cum şi ce trebuie făcut în viaţa asta. Dar nu-i momentul, din punct de vedere financiar, pentru unul”. Ce-ar face el cu cei 120.000 de euro, premiul de la ”Românii au talent”? ”Sincer, nu m-am înscris pentru bani în concurs. Dar, dacă mă loveşte în halul ăsta norocul, nu-i refuz. Am să încerc să ajut cu ei oamenii care m-au ajutat pe mine”.

Premiul cel mare de 120.000 de euro este acordat de Cosmote.

Cătălina Matei