Cameron Diaz, aproape GOALĂ pe coperta cărţii sale

De: Cătălina Matei / 13.01.2014, 07:00
Cameron Diaz, aproape GOALĂ pe coperta cărţii sale
La fel ca multe actriţe de la Hollywood, actriţa şi-a lansat de curând propria carte, “The Body Book “ în care vorbeşte despre despre fitness, dietă şi frumuseţe. Cameron îşi propune să ajute femeile să se simtă la fel de bine ca ea în propria piele!

„Vreau că femeile să nu-şi mai urască corpul, să-l înţeleagă, să aibă grijă de el şi să-şi folosească acea energie negativă pornită din nemulţumire şi nesiguranţă într-un mod pozitiv”, a delcarat actriţa în vârstă de 41 de ani în cadrul show-ului “Good Morning, America!”.

În carte sa, actriţa vorbeşte despre felul în care se menţine, cât de mulţumită este de felul în care arată şi face dezvăluiri despre nişte subiecte delicate: acneea şi epilarea inghinală.

“Am auzit că în rândul femeilor tinere există un moft: epilarea cu ajutorul laserului în zonele feminine“, a scris Cameron. De asemenea, actriţa este adepta naturaleţii şi respinge ideea utilizării laserului pentru epilarea definitivă. “Este o decizie personală, dar eu vreau doar să sugerez ceva: gândiţi-vă să lăsaţi zonele genitale complet îmbrăcate, doamnelor. Ştiu că ţi se va părea că porţi aceeaşi pereche de pantofi sau aceeaşi pereche de blugi, dar nu este aşa. Ideea cum că zona genitală trebuie să fie complet epilată este un fenomen destul de recent. Capriciile se schimbă, oameni buni“, a mai scris actriţa.