Cameron Diaz, decizie importantă pentru 2015

De: Nicoleta Nicolae / 02.01.2015, 09:00
Cameron Diaz, decizie importantă pentru 2015
Actriţa se va căsători cu iubitul ei, rockerul Benji Madden, peste câteva luni, la începutul anului 2015, afirmă tabloidele americane, citate de dailymail.co.uk.

După o relaţie plină de declaraţii efervescente, începută în urmă cu şapte luni, actriţa americană şi iubitul ei, membru în trupa rock Good Charlotte, s-au logodit la începutul lunii decembrie. Noi detalii despre relaţia lor au apărut recent în presa americană, potrivit cărora Cameron Diaz şi-a dat seama că Benji Madden este „alesul inimii sale” graţie modului cavaleresc al acestuia de a se purta faţă de ea, au dezvăluit surse din anturajul cuplului pentru tabloidul UsWeekly.

Potrivit aceloraşi surse, cei doi artişti urmează să se căsătorească în primele luni ale anului 2015.

FOTO: Hepta

„Cameron nu a mai fost atât de fericită de multă vreme. A găsit pe cineva care şi-a dat seama că este norocos să o aibă. Ceilalţi bărbaţi din viaţa ei au tratat-o foarte rău, însă Benji ar face orice pentru ea. Ea e îndăgostită nebuneşte”, a declarat o sursă.

Deşi Cameron Diaz, în vârstă de 42 de ani, îl întâlnise deja în urmă cu mai mulţi ani pe Benji Madden, solistul în vârstă de 35 de ani al trupei Good Charlotte, buna ei prietenă Nicole Richie – care este căsătorită cu fratele geamăn al lui Benji, Joel – a fost aceea care le-a făcut cunoştinţă.