Când banii se fac la dublu: Top 5 cupluri celebre şi bogate!

De: Cătălina Matei / 16.07.2014, 08:00
Când banii se fac la dublu: Top 5 cupluri celebre şi bogate!
Dacă banii n-aduc fericirea, sigur o întreţin! Iar acest lucru se vede cel mai bine la cuplurile celebre de la Hollywood. Se iubesc şi fac bani frumoşi împreună. Iată care sunt cele mai înstărite perechi de vedete.

Locul 1- Jay Z şi Beyoncé (95 de milioane de dolari)

Conform revistei Forbes, cei doi au strâns împreună în 2013 nici mai mult nici mai puţin de 95 de milioane de dolari! Din fabuloasa sumă, 11 milioane de dolari au fost câştigate de Beyoncé doar din turneul său mondial.

 

Locul 2 – Tom Brady şi Gisele Bundchen (80 de milioane de dolari)

Ei sunt marii „învinşi” din acest an! În 2012, jucătorul de fotbal american şi fotomodelul Victoria’s Secret au fost desemnaţi ca formând cel mai bogat cuplu de celebrităţi, cu venituri de 76 de milioane de dolari. Între timp, suma s-a rotunjit la 80 de milioane, nu suficient de ajuns însă pentru a-i detrona pe Jay Z şi Beyoncé. Cu toate acestea, Tom şi Gisele au cumpărat în vara aceasta un apartament de lux situat pe un etaj întreg în One Madison Park, din New York, în valoare de 14 milioane de dolari.

 

Locul 3 – Brad Pitt şi Angelina Jolie (50 de milioane de dolari)

Chiar dacă formează cel mai mediatizat cuplu din lume, asta nu înseamnă că Brad şi Angelina sunt şi cei mai bogaţi. Cei doi au câştigat împreună în 2013 doar… 50 de milioane de dolari. Ce-i drept, au şi şase copiii de crescut!

 

Locul 4 – Ashton Kutcher şi Mila Kunis (35 de milioane de dolari)

Anul trecut, cei doi porumbei au reuşit să strângă împreună 35 de milioane de dolari, o mică avere. Bani suficienţi pentru o nuntă ca-n poveşti căci, Ashton (35 de ani) şi Mila (30 de ani) vor să-şi unească destinele într-un cadru mai special: Londra – Palatul Kensington. Asta după ce vor deveni părinţi.

 

Locul 5 – Kanye West şi Kim Kardashian (30 de milioane de dolari)

Tinerii părinţi au avut un an plin de cheltuieli, o dată cu veinirea pe lume a fetiţei lor, North. Însă acest lucru nu le-a diminuat veniturile care au fost estimate la suma de 30 de milioane de dolari. Cu siguranţă, acestea au mai crescut căci Kim şi Kanye au avut parte de o nuntă extravagantă, ale cărei drepturi de difuzare au fost răsplătite cu câteva milioane de dolari. În plus, cei doi l-au dat în judecată pe Chad Hurley, cofondatorul site-ului YouTube, pentru publicarea pe un site de partajare de materiale video a unei înregistrari neautorizate cu imagini de la logodna celor doi.