Când revine Suleyman şi ce surprize pregătesc turcii pentru această toamnă?

Redacția / 27.08.2014, 10:43
Când revine Suleyman şi ce surprize pregătesc turcii pentru această toamnă?
Din 1 septembrie, Kanal D îşi lansează grila de toamnă, aducând în faţa telespectatorilor producţii noi - "KIDSing", show-ul de comedie "DISCOTE-K", "Supermodels by Cătălin Botezatu", "O mărit pe soacra mea", precum şi noi sezoane ale programelor deja consacrate - "Teo Show", "WOWBiz", "D-Paparazzi", "Draga mea prietenă", "Te vreau lângă mine", "Asta-i România!", "Ştirile Kanal D".
Grila de toamnă Kanal D se adresează unei  largi categorii de public şi acoperă o paletă diversificată de conţinut:  divertisment, reality-show-uri, seriale TV, filme, comedie, lifestyle, ştiri.  
 
Foto: PR Kanal D
 
„KIDSing”, unicul show de talente dedicat exclusiv vocii copiilor, începe pe 10 septembrie şi va fi difuzat în fiecare miercuri de la ora 20.00. Echipa Juriului este formată din Antonia, Gabriel Cotabiţă şi Wilmark.  Prezentatorii „KIDSing” sunt actorul Dan Bordeianu şi Theo Rose, o tânără speranţă a muzicii româneşti, posesoarea unei voci fenomen.  Fiecare dintre finaliştii Galelor KIDSing va avea parte de propriul său videoclip, înregistrat alături de un artist consacrat. Un singur copil va câştiga, însă, titlul de Artistul KidSing al Anului şi marele premiu de 20.000 de Euro! 
 
Foto: PR Kanal D
 
„DISCOTE-K”, noul proiect de comedie al grilei de toamnă începe la Kanal D pe 13 septembrie şi va fi difuzat în fiecare sâmbătă, de la 21.30. „DISCOTE-K” este un show ”nebun” ce va oferi românilor doza necesară de râs şi voia bună pentru întreaga familie. În structura show-ului se regăsesc situaţii absurde, hilare în care sunt parodiate tipologii ale românului de rând şi tipare ale relaţiilor sociale. Actorii care dau viaţa personajelor din „DISCOTE-K” sunt Paula Chirilă, Octavian Strunilă, Alexandru Conovaru, Vlad Corbeanu, Alina Rotaru, Ionuţ Niculae, Ionuţ Toader, Sorin Cociş, iar prezentatorul programului este Răzvan Alexe Krem.  
 
           
Cătălin Botezatu şi Mihai Călin, noile vedete Kanal D
 
 
Kanal D aduce în faţa publicului larg vedete foarte îndrăgite, extinzându-şi echipa starurilor cu nume precum Cătălin Botezatu şi Mihai Călin, actorul care cucerea publicul cu emisiuni ce au scris istoria televiziunii în România – „Ştii şi câştigi” şi „Roata Norocului”.
 
Foto: Facebook
 
Cătălin Botezatu va fi gazda show-ului „Supermodels by Cătălin Botezatu”, un reality show de duminică seara, ce combină provocările unui concurs de televiziune cu strălucirea vieţii de supermodel. Aspiranţii la statutul de supermodel – atât băieţi, cât şi fete – nu sunt doar manechine pe catwalk, ci trebuie să dovedească faptul că au charisma, spontaneitatea,  atitudinea necesare pentru a cuceri lumea showbiz-ului şi publicul.
 
Mihai Călin va prezenta din toamnă, show-ul „Norocul bate la uşă”, un quiz show care îi va provoca pe români să răspundă la un maraton de întrebări care le pot aduce câştiguri însemnate. 
 
Ilinca Vandici va prezenta show-ul „D-Paparazzi”, în fiecare vineri, de la ora 22.00. 
 
Adelina Pestriţu se va dedica în continuare proiectului „WOWBiz”, alături de Mădălin Ionescu, începând din 1 septembrie, de luni până joi, de la ora 22.15.  
 
Din 4 septembrie, în fiecare joi şi vineri, de la ora 20.00, istoria se scrie cu sânge în ultimul sezon al serialului fenomen „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”.
 
Producţia a cucerit nu numai publicul din România, ci din întreaga Europă, a generat controverse, dezbateri şi a atras categorii variate de telespectatori. 
 
suleyman
 
În fiecare luni şi marţi, de la ora 20.00, familia disfuncţională din serialul „Trădarea” îşi continuă saga în Turcia anilor ‘60, iar telespectatorii se vor regăsi  în poveştile emoţionante ale protagoniştilor.
 
La categoria reality-show-uri, Kanal D continuă difuzarea emisiunii „O mărit pe soacra mea” (care a debutat pe 24 august), difuzată în fiecare duminică, de la 21.30.  
 
Ernest îşi continuă dezvăluirile în noul sezon „Ochii din umbră”, în fiecare duminică, de la ora 22.00.
 
Emisiunea „Draga mea prietenă” va fi prezentată de Mircea Solcanu şi Cristina Şişcanu şi va fi difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10.00. 
 
 “Asta-i România!” revine în atenţia telespectatorilor cu un nou sezon, din 6 septembrie. În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, Mihai Ghiţă prezintă cu umor realităţile nefardate ale României, dar şi pe cele ale Diasporei.
 
Din 8 septembrie, de luni până vineri, de la 16.45,  TEO pune pe tapet problemele sociale cele mai arzătoare la “TEO SHOW”, ca o adevărată Oprah de România, într-un platou mai luminos şi mai cald, gata să îşi primească invitaţii.